GalatasarayGalatasaray'da Osimhen yok! Barış Alper kulübeye

Galatasaray'da Osimhen yok! Barış Alper kulübeye

06.10.2024 - 07:02 | Son Güncellenme:

Alanyaspor’u konuk edecek Galatasaray’da sakatlığı bulunan Osimhen ile henüz hazır olmayan Ziyech kadroda yer almayacak. Barış Alper’in yerine ise Sallai’nin ilk 11’de sahaya çıkması bekleniyor.

Galatasarayda Osimhen yok Barış Alper kulübeye

Trendyol Süper Lig’de geçen hafta sahasında Kasımpaşa’ya puan kaptıran Galatasaray bugün Alanyaspor karşısına Victor Osimhen ve Hakim Ziyech’ten yoksun çıkacak.

Haberin Devamı

Cim-Bom’da Osimhen’in tedavisi olumlu gitmesine rağmen Alanyaspor maçının kadrosuna da alınmayacağı öğrenildi. RFS Riga maçında görev yapamayan Nijeryalı golcünün bireysel çalışmalarına devam ettiği ifade edildi.

Sakatlığı düzelen ve takımla çalışmalara başlayan Ziyech’in de maç eksiği nedeniyle Alanyaspor’a karşı forma giyemeyeceği vurgulandı. İki oyuncunun milli takımlarında riske edilmemesi için harekete geçildiği de bildirildi.

Galatasaray’da yeni transferlerden Adam Sallai ise bugün takımdaki yerini alabilecek. Macar futbolcunun, Barış Alper Yılmaz’ın yerinde ilk 11’de sahaya çıkması bekleniyor. Teknik Direktör Okan Buruk’un RFS Riga maçında etkisiz bir futbol ortaya koyan Barış’ı kulübeye çekerek Sallai’ye şans tanıyacağı belirtildi.