GalatasarayGalatasaray'da Okan Buruk'un eli güçlendi!

Galatasaray'da Okan Buruk'un eli güçlendi!

12.08.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

Galatasaray Teknik Direktörü, bu sezon önemli transferlerin erken yapılması nedeniyle, takımı daha erken forma ulaştıracak. Bu, “Cim-Bom, Avrupa maçlarında daha iyi durumda olacak” şeklinde yorumlandı.

Galatasarayda Okan Burukun eli güçlendi

Galatasaray’da geride bıraktığımız iki sezon şampiyon olunmasına karşın takım özellikle ocak ayından itibaren form tutmaya başlıyor ve sezon sonuna doğru en iyi seviyeye geliniyordu. Teknik Direktör Okan Buruk ve ekibine göre bu sefer farklı olacak.

Haberin Devamı

Aslan bu kez erken form tutmaya başlayacak ve özellikle Avrupa maratonun kızıştığı sonbaharda takım iyi durumda olacak. Buna gerekçe olarak, geçtiğimiz sezonlara nazaran kritik transferlerin erken gelmesi gösterildi.

Geçen iki sezonda, hem önemli isimlerin transferlerinin geç yapılması hem de çeşitli nedenlerle oyuncuların hazırlıklara zamanında katılmaması yüzünden Okan Buruk için ağustos, eylül ve ekim ayları sancılı geçiyordu.

Avrupa Şampiyonası handikapına karşın, bu sene Batshuayi, Jelert ve Sara’nın transferlerinin sezon başlamadan yapılması, teknik kadroya derin bir nefes aldırdı.

Galatasaray’ın haftalar ilerledikçe form tutmaya başlayacağı ve geçen yıldan farklı olarak takımın ligin ilk yarısı ile beraber Avrupa maçlarında da daha iyi durumda olacağı belirtildi.

Haberin Devamı

KEREM GİTTİ, GİDİYOR

Cim-Bom’da Kerem Aktürkoğlu’nun ayrılığı an meselesi... Galatasaray ile 13 milyon euro bonserviste anlaşan Spartak Moskova’nın Kerem’i ikna etmek için fiyat yükseltmeye devam ettiği belirtildi. 2.4 milyon euroya çıkan Rus ekibinin, Kerem’i ikna etmek için bonuslarla beraber 3 milyon euro teklif ettiği bildirildi.

Kerem’le aradaki farkı kapatan Spartaklı yöneticilerin son detaylar üzerinde çalıştığı öğrenildi.