GalatasarayGalatasaray'da Okan Buruk'tan takıma Beşiktaş uyarısı!

Galatasaray'da Okan Buruk'tan takıma Beşiktaş uyarısı!

22.10.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, takımla bir toplantı yaparak Beşiktaş derbisini düşünmemelerini istedi.

Galatasarayda Okan Buruktan takıma Beşiktaş uyarısı

Avrupa Ligi’nde hedeflerinin bulunduğunu futbolcularına anlatan sarı-kırmızılı teknik adamın, "Ligdeki gidişatımız gayet iyi ve hafta sonu güzel bir galibiyet aldık. Şimdi Avrupa’ya konsantre olmak zorundayız. Burada bir yolculuğumuz var. Bu kulübün önceliği hep Avrupa’dır" diye konuştu.

Haberin Devamı

Ligde çok önemli bir derbi beklediğini ancak şimdilik Elfsborg ile yapılacak maça odaklandıklarına vurgu yapan Okan Hoca’nın, oyuncuların aklının Süper Kupa’daki 5-0’lık hezimette olmasından dolayı bu konuşmayı gerçekleştirdiği ifade edildi. Buruk’un, "O maç hepimiz adına talihsizlikti ama şimdilik bunu düşünmemenizi istiyorum. Elfsborg’u yenersek Beşiktaş maçına moralli hazırlanacağız" dediği vurgulandı.

SALLAI'YE DAHA FAZLA SÜRE

Roland Sallai’nin Antalyaspor karşısındaki futbolu, Galatasaray teknik heyetini gelecek adına umutlandırdı. Teknik Direktör Okan Buruk’un, Avrupa listesinde yer almayan Macar futbolcuya, bundan sonra ligde daha fazla süre vereceği belirtildi. Böylece ön tarafta Barış ve Yunus’u ekonomik kullanmayı planlayan sarı-kırmızılı teknik adam, Sallai’yi değerlendirecek. Antalyaspor maçında çalışkanlığı ile dikkat çeken Sallai, pozisyonlara girmiş ama kaleciye takılmıştı.

Haberin Devamı

FLORYA'DA OSIMHEN ŞOV

Galatasaray’da Avrupa Ligi’nde Elfsborg maçının hazırlıkları dün sabah yapılan antrenmanla devam etti. Antalyaspor maçında sakatlanan Jakobs’un tedavisine başlandığı belirtildi. Son lig maçında röveşata golüyle geniş yankı uyandıran Osimhen’in dünkü antrenmanda da yine klas goller attığı belirtildi.