GalatasarayGalatasaray'da Okan Buruk'tan rest! Hakim Ziyech'i şok eden hamle

Galatasaray'da Okan Buruk'tan rest! Hakim Ziyech'i şok eden hamle

28.09.2024 - 10:42 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de sezona 6'da 6 yaparak fırtına gibi giren Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, Faslı yıldızı şok edecek karar aldı.

Galatasarayda Okan Buruktan rest Hakim Ziyechi şok eden hamle

Trendyol Süper Ligi'nde son iki sezonun şampiyonu olan Galatasaray, 2024-25 sezonuna da 6'da 6 yaparak başladı. Ligde son olarak derbide Fenerbahçe'yi 3-1 mağlup eden sarı-kırmızılılar, UEFA Avrupa Ligi'nde konuk ettiği PAOK'u 3-1 yenerek doludizgin yoluna devam etti. 

Haberin Devamı

Galatasarayda Okan Buruktan rest Hakim Ziyechi şok eden hamle

ZIYECH KRİZİ SÜRÜYOR

Galatasaray'da Hakim Ziyech krizi devam ediyor. Young Boys maçında yedek kaldığı için kulübe rest çeken ve "Ben ayrılıyorum" diyen Faslı futbolcu, kendisine kulüp bulamadı. İstediği teklifleri bulamayınca takımda kaldı. Yedek kalmak istemeyen Ziyech, bu sezon Okan Buruk'un planları arasında yer almıyor. Tecrübeli teknik adam ise takımda huzurun bozulmaması için Ziyech'i göndermek istiyor.

SÖZLEŞMEDEKİ MADDE AKTİF OLMAYACAK 

Ziyech ile Galatasaray arasında imzalanan sözleşmede, "Resmî maçların yüzde 50'sine çıkması halinde sözleşmesi 1 yıl uzar" maddesi yer alıyor. Sarı-kırmızılı yönetimin bu opsiyonun devreye girmesine müsade etmeyeceği gelen bilgiler arasında.