GalatasarayGalatasaray'da Okan Buruk, Fenerbahçe'nin zaafını buldu!

Galatasaray'da Okan Buruk, Fenerbahçe'nin zaafını buldu!

21.09.2024 - 07:36 | Son Güncellenme:

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, bugün karşılaşacağı ezeli rakibinin zaaflarını değerlendirdi, özellikle savunma ve kanatlarda aksadığını gördü.

Galatasarayda Okan Buruk, Fenerbahçenin zaafını buldu

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Kadıköy’de zaferin şifresini belirledi. Buna göre sarı-kırmızılılar, Fenerbahçe’nin savunma ve kanatlarını sorunlu olarak görüyor.

Haberin Devamı

Ülker Stadı’nda bugün karşılaşacağı rakibinin yumuşak karnı olarak kanat ve savunmasını gören Buruk’un, bu nedenle hücum performansını önemsediği belirtildi. Kadıköy’de beraberliği değil galibiyet öncelik olarak düşünen Okan Buruk’un, Osimhen, Barış Alper, Sallai ve Sara’dan oluşacak hattın ön alan baskısı ile Fenerbahçe’yi hataya zorlamaya çalışacağı belirtildi.

Bu arada Galatasaray’da derbi öncesi büyük kenetlenme sağlandı. Son dönemde yaşananlar ve Fenerbahçe Kulübü’nün şikayetlerinin sarı-kırmızılıları daha da motive ettiği belirtilirken, Kadıköy’e 5’te 5 yapmanın moraliyle giden Aslan'da motivasyonun üst düzeyde olduğu dile getirildi. Özellikle kendilerine karşı sistematik bir saldırı olduğunu düşünen sarı-kırmızılılarda; yönetim, teknik kadro ve oyuncuların derbiyi bu nedenle çok önemsedikleri bildirildi.

Haberin Devamı

Bu arada eski oyuncuların yeni transferlere bu derbinin önemini anlattıkları belirtildi. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk’un, kendisine gösterilecek tepkinin de farkında olduğu vurgulandı. Buruk’a yakın kaynaklar, “Her sene bir provokasyon oluyor. Geçen sene de Okan Hoca’nın oğlu stada alınmak istenmemişti. Stada girerken büyük sıkıntılar olmuştu. Bu nedenle Okan Hoca sadece işine konsantre olacak” dedi.

Yazarlar