GalatasarayGalatasaray'da Michy Batshuayi'nin tavırları Okan Buruk'un canını sıktı!

Galatasaray'da Michy Batshuayi'nin tavırları Okan Buruk'un canını sıktı!

02.10.2024 - 12:50 | Son Güncellenme:

Sarı-kırmızılı takımda Victor Osimhen'in gelmesiyle üçüncü forvet konumuna düşen Belçikalı futbolcunun küskün tavırlarının teknik direktör Okan Buruk'un tepkisini çektiği öğrenildi.

Galatasarayda Michy Batshuayinin tavırları Okan Burukun canını sıktı

Kasımpaşa ile 3-3 berabere kalan Galatasaray'da, teknik direktör Okan Buruk, faturayı ve sorumluluğu üstüne alırken futbolcularına da önemli bir mesaj vermişti. Buruk'un "Galatasaray formasının ne kadar değerli olduğunu anlamamız ve anlatmamız gerekiyor. Bunu oyuncularıma daha etkili şekilde anlatacağım" dediği ismin de Michy Batshuayi olduğu ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Yedek kalmayı ilk etapta dert etmeyen ancak Osimhen'in gelmesiyle 3. forvet durumuna düşen Batshuayi'nin alıngan tavırlarının Buruk'un tepkisini çektiği ifade edildi.

Galatasarayda Michy Batshuayinin tavırları Okan Burukun canını sıktı

'KÜSTÜM OYNAMIYORUM!'

Batshuayi'nin, üst üste iki maçta özverisinin, disiplin ve kazanma hırsının düşük olması sebebiyle Okan Hoca'nın eleştirisine maruz kaldığı öğrenildi. PAOK maçında 87. dakikada oyuna giren golcü oyuncunun uzatma anlarında iki defa üst üste basit pas hatası yapması ve üzerine pres yapmayıp topu kazanmak adına çaba harcamaması tepki çekti.