GalatasarayGalatasaray'da Mauro Icardi'nin sözleşmesindeki özel madde ortaya çıktı! Arjantin'e gitmişti

Galatasaray'da Mauro Icardi'nin sözleşmesindeki özel madde ortaya çıktı! Arjantin'e gitmişti

08.10.2024 - 11:59 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi, Alanyaspor maçının sona ermesinin ardından soluğu havalimanında almış ve ülkesi Arjantin'e gitmişti. Yıldız golcünün sözleşmesindeki özel madde ortaya çıktı.

Galatasarayda Mauro Icardinin sözleşmesindeki özel madde ortaya çıktı Arjantine gitmişti

Alanyaspor maçında etkisiz kalan Mauro İcardi, 90 dakikanın ardından stadı ilk terk eden isimdi. Maç sonrasında taraftarlar, Galatasaraylı oyuncuları çağırdı. Tüm takım, çocukları ile birlikte tribünlere giderken 1 isim eksikti. Bu anları yedek kulübesinden izleyen Arjantinli futbolcu, oyundan çıkarken sergilediği sinirli tavrını da devam ettirdi.

Haberin Devamı

TATİLE ÇIKTI

Sonrasında soyunma odasından sivil kıyafetleriyle çıkıp doğruca havalimanının yolunu tutan Icardi, yaptığı paylaşımla tatile çıktığını gösterdi. Bu sezon sarı-kırmızılı formasıyla en tutuk başlangıcını yapan Mauro Icardi, 10 maçta sadece 3 gol atabildi. Osimhen'in dönüşünün ardından 31 yaşındaki forvetin kulübeye çekilmesi bekleniyor.

Galatasarayda Mauro Icardinin sözleşmesindeki özel madde ortaya çıktı Arjantine gitmişti

HER YIL 8 KEZ ÖZEL UÇAK

Sabah'ta yer alan habere göre bir ay içinde üçüncü kez İstanbul dışına çıkan Arjantinli forvetin sözleşmesinde özel uçak kullanmasıyla ilgili madde olduğu ortaya çıktı. Sezon içinde 8 kez özel uçakla seyahat etme imkânı olan Icardi için sarı-kırmızılı kulübün kasasından sezonluk 500 bin Dolar'a yakın ulaşım parası çıkıyor. 

Galatasaray'da 10 milyon euro yıllık ücret kazandığı ileri sürülen Icardi'nin sözleşmesinde özel uçak dışında ev kirası ve çocukların okulu gibi masrafları içeren bonuslar yer alıyor. Memleketi Arjantin'e giden tecrübeli oyuncunun burada ailesi ile birlikte tatil yaparak sonrasında direkt İstanbul'a dönerek antrenmanlara başlayacağı öğrenildi.

Haberin Devamı