GalatasarayGalatasaray'da Kerem Aktürkoğlu'ndan itiraf! 'Kuralar çekildiğinden beri'

Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu'ndan itiraf! 'Kuralar çekildiğinden beri'

11.03.2022 - 01:39 | Son Güncellenme:

Galatasaray forması giyen Kerem Aktürkoğlu, “İstediğimiz sonucu aldık ama hiçbir şey bitmedi. Taraftarımız, en büyük itici gücümüz. İnşallah turu geçen taraf biz olacağız” dedi.

Galatasarayda Kerem Aktürkoğlundan itiraf Kuralar çekildiğinden beri

UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu ilk maçında Galatasaray, deplasmanda Barcelona ile 0-0 berabere kaldı. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında Kerem Aktürkoğlu açıklamalarda bulundu. Karşılaşma öncesi belirledikleri oyun felsefesini sahaya yansıttıklarını söyleyen genç oyuncu, “İstediğimiz oyun buydu. Hocamızla da konuşmuştuk, oyun anlayışımız böyleydi. Yakaladığımız kontralarla geçiş oyunu oynayacaktık. İlk yarıda yakaladığım pozisyon, güzel bir pozisyondu. Gol atabilirdim, atsaydım daha güzel olabilirdi. Güzel bir skor aldığımızı düşünüyorum. İyi futbol oynadık. Bir dahaki maçımız, taraftarımızla birlikte farklı olacak inşallah” diye konuştu.

“HİÇBİR ŞEY BİTMEDİ”

Deplasmanda iyi bir sonuç aldıklarını belirten Aktürkoğlu, “Arkadaşlarımızla maça çıkmadan konuştuğumuzda oynadığımız futboldan zevk almamız gerektiğini konuştuk. Biz gerçekten bugün zevk aldık. Bizi izleyenlere de zevk verdiğimizi düşünüyorum çünkü iki takım da Avrupa Ligi takımı değil. Galatasaray, Şampiyonlar Ligi’nde başarılar elde etmiş bir takım. Barcelona da öyle. Bugün gerçekten iki takım için de güzel maç oldu. İstediğimiz sonucu aldık ama hiçbir şey bitmedi. Taraftarımız, en büyük itici gücümüz. İnşallah turu geçen taraf biz olacağız” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Galatasarayda Kerem Aktürkoğlundan itiraf Kuralar çekildiğinden beri

FC Barcelona ve Galatasaray forması giymiş futbolcular