GalatasarayGalatasaray'da Kerem Aktürkoğlu teklifi veto etti! Fark 2 milyon euro

Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu teklifi veto etti! Fark 2 milyon euro

09.07.2024 - 10:55 | Son Güncellenme:

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu'na gelen transfer teklifi gündem oldu.

Galatasarayda Kerem Aktürkoğlu teklifi veto etti Fark 2 milyon euro

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, gelecek sezon transfer çalışmalarına hız verdi. Fenerbahçe'den ayrılan Michy Batshuayi ile 3 yıllık sözleşme imzalayan sarı-kırmızılılarda bir yandan kadrosundaki yıldızlara teklifler geliyor

Haberin Devamı

RUSYA'DAN TEKLİF
Kariyerini Avrupa'da sürdürmeye sıcak bakan Kerem Aktürkoğlu'na Rusya'dan teklif geldi. Spartak Moskova'nın ilgilendiği 25 yaşındaki oyuncu, Rusya'dan gelen teklifi geri çevirdi.

MENAJERİ GÖRÜŞÜYOR
Menajerinin Avrupa'dan Real Sociedad başta olmak üzere birçok takımla görüşme halinde olduğu Kerem'e yeni teklif getirmesi bekleniyor.

Daha önce Sociedad'dan gelen 13 milyon euro'luk sözlü öneriyi geri çeviren Galatasaray, 15 milyon euro talep ediyor. 2026'ya kadar kontratı olan Kerem, daha düşük fiyata bırakılmayacak.

BARIŞ ALPER OKAN BURUK İLE YÜKSELİŞE GEÇTİ
Barış Alper Yılmaz, Galatasaray'da 2023-2024 sezonuna damga vurdu. Genç futbolcu, kadrosunda Mauro Icardi, Hakim Ziyech, Wilfried Zaha, Kerem Aktürkoğlu, Tete, Dries Mertens gibi hücum oyuncuları bulunan Galatasaray'da öne çıkmayı başardı. Sarı-kırmızılı ekipte tüm kulvarlarda 55 resmi maça çıkan Barış Alper, 7 gol 12 asistlik performansıyla dikkati çekti. Genç futbolcu, hücumdaki etkinliğinin yanı sıra teknik direktör Okan Buruk'un elini rahatlatmasıyla da ön plana çıktı.

Haberin Devamı

Hücumda kanatlar ve santrforda görev alan 24 yaşındaki yıldız futbolcu, takımın ihtiyaç duyduğu anlarda sağ ve sol bekte de oynadı. Barış Alper, Galatasaray'ın üst üste aldığı ikinci şampiyonlukta başrolü oynayan futbolculardan oldu.

70 MAÇA ÇIKTI
Barış Alper Yılmaz, bu sezon Galatasaray ve A Milli Takım'la 70 maçta süre aldı.

Sarı-kırmızılı ekipte 55 resmi müsabakaya çıkan Barış Alper, ay-yıldızlı formayı da 15 kez sırtına geçirdi.

Galatasaray'da toplamda 3 bin 490 dakika sahada kalan yıldız futbolcu, A Milli Takım'da ise 922 dakika süre buldu. Barış Alper'in toplam aldığı süre 4 bin 412 dakika oldu.