GalatasarayGalatasaray'da kaptanlar sert çıktı! 'Suçlu biziz, herkes kendine gelsin'

Galatasaray'da kaptanlar sert çıktı! 'Suçlu biziz, herkes kendine gelsin'

06.10.2024 - 07:02 | Son Güncellenme:

Galatasaray’da takım kaptanları; Muslera, Icardi ve Kaan Ayhan takım arkadaşları ile yaptıkları toplantıda “Hocamız değil suçlu biziz ve gerekli dersleri almalıyız. Rakipleri ciddiye almalı ve mücadeleyi bırakmamız gerekiyor. Herkes kendine gelsin” ifadelerini kullandılar.

Galatasarayda kaptanlar sert çıktı Suçlu biziz, herkes kendine gelsin

Galatasaray’da son iki maçta gelen kötü sonuçlar takım kaptanlarını harekete geçirdi. Muslera, Icardi ve Kaan Ayhan’ın takım arkadaşlarıyla bir toplantı yaparak, “Şimdi özeleştiri zamanı. Hocamız değil suçlu biziz ve gerekli dersleri almalıyız. Rakipleri ciddiye almalı ve mücadeleyi bırakmamız gerekiyor. Biz nasıl iyi bir takım olduğumuzu Fenerbahçe karşısında gösterdik. Üst üste iki yıl şampiyonluk işimizi ciddiye aldığımız için geldi. Toparlanmamız gerekiyor. Herkes kendine gelsin” dedikleri öğrenildi.

Haberin Devamı

Teknik Direktör Okan Buruk’un da takıma yönelik bir konuşma gerçekleştirerek, “Üzüntü verici sonuçlar aldık ama sizlere sonuna kadar güveniyorum. Alanyaspor maçı bizim için bir dönüm karşılaşması. Kazanırsak hem milli araya moralli gireceğiz hem de yeni bir seri için ilk adımı atacağız. Ligde her maç bizim için çok önemli. En ufak konsantrasyon kaybının nelere yol açtığını hep birlikte yaşadık. Bunun bir daha tekrar edeceğini düşünmüyorum. Artık ayağa kalkma vakti” ifadelerini kullandığı bildirildi.