GalatasarayGalatasaray'da Kaan Ayhan'dan transfer itirafı! 'Hiç düşünmüyorum'

Galatasaray'da Kaan Ayhan'dan transfer itirafı! 'Hiç düşünmüyorum'

18.04.2025 - 18:35 | Son Güncellenme:

Galatasaraylı futbolcu Kaan Ayhan, Schalke ile anılmasına dair konuştu.

Galatasarayda Kaan Ayhandan transfer itirafı Hiç düşünmüyorum

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'ın 30 yaşındaki savunmacısı Kaan Ayhan, Alman basınına açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Schalke ile ilgili daha önce yaptığı açıklamalara değinen Kaan Ayhan, "Burada bile tepkiler çok büyüktü. Söylediğim Sassuolo'ya transfer olmadan önceki zamanlardı. O zamanlar geri dönmem söz konusuydu ama o zamandan beri durum aynı değil" şeklinde konuştu.

Galatasaray'dan ayrılmayı düşünmediğini belirten Kaan Ayhan, "Şu anda İstanbul'dan ayrılmayı hiç düşünmüyorum. Schalke, şu anda benim için çok uzakta" ifadelerini kullandı.

Sarı-kırmızılı kulüpte mutluluğu bulduğunu vurgulayan Kaan Ayhan, "Son birkaç yılda çok şey değişti ve ben de değiştim. Çok fazla seyahat ettim ve şimdi mutluluğu bulduğum bir kulüpteyim" dedi.

DAHA ÖNCE NE DEMİŞTİ?

Kaan Ayhan, daha önce verdiği röportajda Schalke ile ilgili şu ifadeleri kullanmıştı:

Haberin Devamı

"Galatasaray'a transfer olmadan önce Schalke'ye gitme ihtimalimi birçok kez değerlendirdim. O dönem yöneticilerle konuşmuştuk. Eğer bir şekilde bu transfer gerçekleşebilseydi ben 4-5 adım atmaya razıydım. Ama Schalke'nin durumu büyük bir transfer ücreti ödeyebilecekleri gibi değildi. İlerde bir fırsat çıkarsa kesinlikle değerlendirebilirim."

Kaan Ayhan'ın Galatasaray ile olan sözleşmesi 2026'da sona erecek. Milli futbolcunun güncel piyasa değeri 4 milyon 200 bin euro.

KEŞFETYENİ
Neşe Tevetoğlu'nun yıllar önceki sözleri gündem oldu!
Neşe Tevetoğlu'nun yıllar önceki sözleri gündem oldu!

Cadde | 18.04.2025 - 11:02

Neşe Tevetoğlu'nun oğlundan gururla bahsettiği sözleri yıllar sonra yeniden sosyal medyada gündem oldu.

Yazarlar