GalatasarayGalatasaray'da İbrahim Hatipoğlu'ndan Mourinho tepkisi!

Galatasaray'da İbrahim Hatipoğlu'ndan Mourinho tepkisi!

01.09.2024 - 00:34 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de Adana Demirspor'u 5-1 mağlup eden Galatasaray'da Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Hatipoğlu, Fenerbahçe Teknik Direktörü Mournho'nun hareketini eleştirdi.

Galatasarayda İbrahim Hatipoğlundan Mourinho tepkisi

Süper Lig'de Galatasaray'ın Adana Demirspor'la oynadığı maçın ardından Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Hatipoğlu açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

TRANSFER AÇIKLAMASI
"Ayrılan oyuncularımız var. Bizlere yaptıkları hizmetler için teşekkür ederiz. Elbette yerlerini dolduracağız. İsimlerden bahsetmek doğru değil. Daha önceden hazırladığımız listemizdeki oyuncularla görüşmeleri yapıyoruz. 4 Eylül'e kadar bu anlaşmaları yapmış olacağız. İlk 3 maçımızı kazandığımız için mutluyuz. Avrupa Ligi'nde başarılı olacak kadroyu kuracağız."

ICARDI'NİN ADELESİNDE SAKATLIK TESPİT EDİLDİ
Maçta sakatlanan ve oyuna devam edemeyen Mauro Icardi'yle ilgili İbrahim Hatipoğlu, "Icardi'nin sakatlığı bizim için en üzücü andı bu akşam için. Arka adalesinde sakatlık tespit ettiler. Gereken açıklama yapılacaktır." yanıtını verdi.

ŞAMPİYONLAR LİGİ BİZİ ÜZDÜ
"Bizim takımımız lige başlarken form ve doğru oyunu oynama konusunda zamana ihtiyaç duyuyor. Şampiyonlar Ligi bizi üzdü. Yeni formatla bir Avrupa Ligi var. Kendimizi Avrupa Ligi'nde final oynayacak şekilde hazırlıyoruz. Avrupa Ligi'nde 3 Türk takımı var. Burada da bir rekabet olacaktır. Avrupa Ligi'nde önemli maçlar bizi bekliyor. Mutlu ve motive olarak bu kupada final hedefliyoruz."

Haberin Devamı

MOURINHO'YA KULÜBE GÖNDERMESİ
Fenerbahçe Teknik Direktörü Mourinho'nun 'Galatasaray'a kart çıkarmıyorlar' sözlerine gönderme yapan sarı-kırmızılı yönetici: Maçın hakemi için birkaç kelime etmek istiyorum. 2 tane ucuz penaltıyla karşı karşıya kaldık. Bu maç böyle olmasaydı ne olurdu. 2 penaltıyla bizi cezalandırdılar. Kırmızı kartın VAR müdahalesiyle olması da hakem adına talihsiz bir andı. Bu kadar net pozisyonu görmemesi düşündürücüydü. "Dünkü maçta neredeyse faulün yerini yedek kulübesi belirleyecekti. Biraz daha hakemlerimizden dikkatli olmalarını bekliyoruz." dedi.