GalatasarayGalatasaray'da Fenerbahçe derbisine farklı diziliş! Okan Buruk kararını verdi

Galatasaray'da Fenerbahçe derbisine farklı diziliş! Okan Buruk kararını verdi

19.02.2025 - 07:02 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da Teknik Direktör Okan Buruk, Fenerbahçe derbisiyle ilgili diziliş kararını verdi. Rize galibiyeti sonrası Buruk, çıkış formülünü buldu.

Galatasarayda Fenerbahçe derbisine farklı diziliş Okan Buruk kararını verdi

Rize’de kritik bir galibiyet alan Galatasaray’da Teknik Direktör Okan Buruk çıkış formülünü buldu. Buruk, Rize’de son yarım saat beraber oynayan ve son derece etkili bir görüntü çizen kadroyla derbiye çıkacak. Buna göre üçlü savunmadan memnun kalmayan Okan Hoca, dörtlü defansa dönecek. Böylece derbide Cuesta kulübeye çekilip, Frankowski-Sanchez-Abdülkerim-Eren Elmalı yine beraber forma yiyecek. Osimhen hücumdaki tek silah olarak sahada görev yapacak.

Haberin Devamı

SALLAİ GÖZE GİRDİ
Mario Lemina 11’e monte edilerek orta saha güçlendirilecek. Gabonlu futbolcunun sahaya girmesiyle beraber başta Sara olmak üzere diğer takım arkadaşlarını da yukarı çekerken, Osimhen’in golünde de asist yapmıştı. Bu kararda Mertens’in son dönemde düşen performansının da etkili olduğu belirtildi. Aslan’da orta alan Torreira-Lemina-Sara’dan oluşacak. Galatasaray’da Sallai’nin Rize’de oyuna girdikten sonra fark yaratması forma şansını artırdı. 

 

Yazarlar