Galatasaray Galatasaray'da Dursun Özbek'ten Erden Timur için yeni hamle!

Galatasaray'da Dursun Özbek'ten Erden Timur için yeni hamle!

17.05.2024 - 09:32 | Son Güncellenme:

25 Mayıs'ta kongreye gitmeye hazırlanan Galatasaray'da en merak edilen konuların başında Erden Timur'un durumu geliyor. Sarı-kırmızılılarda Başkan Dursun Özbek, Erden Timur için yeniden harekete geçti.

Galatasarayda Dursun Özbekten Erden Timur için yeni hamle

Süper Lig'de sezonu şampiyonlukla tamamlamak adına büyük bir avantaja sahip olan Galatasaray'da bir yandan da kongre heyecanı yaşanıyor. Sarı-Kırmızılılar'da kongre öncesi merak edilen konuların başında Erden Timur'un durumu geliyor.

Haberin Devamı

ERDEN TİMUR FİKİR AYRILIĞINI AÇIKLAMIŞTI

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, 11 Mayıs Cumartesi günü yaptığı açıklamada fikir ayrılığı olduğunu doğrulamıştı. Açıklamasında Timur, "Dursun Başkan ile Florya konusunda farklı düşünüyoruz ama yönetimde yer almama nedenim bu değil." ifadelerini kullanmıştı.

DURSUN ÖZBEK: FİKİR AYRILIĞI, GÖNÜL AYRILIĞI DEĞİLDİR

Başkan Dursun Özbek ise geçtiğimiz gün verdiği demeçte, "Erden Timur kardeşim benim. 7 sene önceki başkanlığımda kendisine rica ettim, geldi ve bizim forma sponsorumuz oldu. Galatasaray'ı seven, önemli bir arkadaş. Galatasaray sevdalısı bir arkadaş. Bizim kültürümüzde ayrı şeyler düşünebiliriz, uygulamada konsensüsü sağlayıp ona göre hareket etmesini bilen bir camiayız. Fikir ayrılığı gönül ayrılığı değildir.1 demişti.

Haberin Devamı

Galatasarayda Dursun Özbekten Erden Timur için yeni hamle

SPORTİF A.Ş.'DE YER ALMAYACAĞI GÜNDEME GELMİŞTİ

25 Mayıs’taki kongreye artık sayılı günler kala Galatasaray’da gündemin bir numaralı maddesi yine Erden Timur’un durumu. Son verdiği röportajda, başkan Dursun Özbek’le fikir ayrılığı yaşadığını net şekilde dile getiren Timur’un, yeni yönetim listesinde isminin yer almamasının ardından, Sportif A.Ş.’de de yer almayacağı konuşuluyordu.

BAŞKANDAN YENİ HAMLE

Kulübe yakın kaynakların verdiği bilgiye göre, bu fikir ayrılığını doğrulamış olmasına rağmen Dursun Özbek, hâlâ Erden Timur projesinden vazgeçmiş değil. Özbek’in, Timur’u Sportif A.Ş.’nin başında yer alması konusunda ikna etmek üzere bir kez daha devreye gireceği öğrenildi.