GalatasarayGalatasaray'da Davinson Sanchez kararı! Sürpriz ayrılık gelişmesi

Galatasaray'da Davinson Sanchez kararı! Sürpriz ayrılık gelişmesi

30.07.2024 - 08:35 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da yeni sezon için çalışmalar devam ederken takımdan ayrılacak isimler de merak ediliyordu. Özellikle önemli talipleri olan Davinson Sanchez konusu da yönetim ile Okan Buruk arasında gerçekleşen görüşmede gündeme geldi.

Galatasarayda Davinson Sanchez kararı Sürpriz ayrılık gelişmesi

Galatasaray'da yeni sezon kadrosuna ilişkin çalışmalar sürüyor. Sarı-Kırmızılılar'da yapılacak takviye konusunda 8 numara transferi öne çıkarken ayrılacak isimlerin de durumları netleşiyor.

Haberin Devamı

YUSUF DEMİR'E FORMÜL BULUNDU

Hazırlık dönemindeki performansı beğenilse de yabancı statüsüne takıldığı için yeni sezon planlamasındaki yeri zor görünen Yusuf Demir için formül bulundu. Sarı-Kırmızılılar, genç kanat oyuncusunu 1 yıl daha kiralık gönderecek.

Yusuf’un bu kez daha göz önünde bir ligde, daha iddialı bir takımda daha fazla süre alması sağlanacak. Galatasaray böylece Yusuf Demir’in yükselişini daha net takip ederek, önümüzdeki sezonlar için yeni bir karar verecek.

SANCHEZ İÇİN KESİN YANIT

Galatasaray’da son gerçekleşen transfer zirvesinde gündeme gelen konulardan biri de Davinson Sanchez’le ilgiliydi. Sarı-Kırmızılılar’a birçok Avrupa kulübünden resmi olmayan teklifler getirildi. Teknik direktör Okan Buruk, yönetimin Sanchez’le ilgili yönelttiği soruya, “Kesinlikle satmayalım. Şampiyonlar Ligi’nde ona çok ihtiyacımız olacak” cevabını verince süreç başka şekilde gelişmeye başladı.

Haberin Devamı

Galatasarayda Davinson Sanchez kararı Sürpriz ayrılık gelişmesi

AYRILIĞA SICAK BAKIYOR

Sanchez geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, Galatasaray’ın en iyi kararı vereceğini söylemişti. Premier Lig kulüplerinin transfer etmek istediği Kolombiyalı stoper de Ada’ya dönmeye sıcak bakıyor. Ancak Okan hocanın ret cevabı sonrasında Sanchez’in nasıl bir tavır takınacağı merak konusu haline geldi.