GalatasarayGalatasaray'da bir dönem sona eriyor! Sözleşmesinde özel madde

Galatasaray'da bir dönem sona eriyor! Sözleşmesinde özel madde

01.10.2024 - 10:48 | Son Güncellenme:

Transfer döneminde önemli takviyeler yapan Galatasaray'da ayrılacak bir isim daha belli oldu. Yıldız ismin sözleşmesindeki özel madde ortaya çıktı.

Galatasarayda bir dönem sona eriyor Sözleşmesinde özel madde

Transfer döneminde kadrosuna önemli takviyeler yapan Galatasaray, birçok futbolcusuyla da yollarını ayırdı. Sarı-Kırmızılılarda ayrılıklar kervanına katılması beklenen bir sonraki isim belli oldu.

Haberin Devamı

6 TAKVİYE
Galatasaray, transfer döneminde kadrosunu; Michy Batshuayi, Elias Jelert, Gabriel Sara, Ismail Jakobs, Victor Osimhen ve Roland Sallai gibi isimlerle güçlendirdi.

EN SON KEREM GİTTİ
Kadrosuna dikkat çeken takviyeler yapan Sarı-Kırmızılılarda; Kerem Aktürkoğlu, Wilfried Zaha, Tete, Sergio Oliveira ve Leo Dubois gibi isimlerle yollar ayrıldı.

ZIYECH İLE YOLLAR AYRILACAK
Galatasaray'da yolların ayrılmak istendiği bir diğer isim Hakim Ziyech oldu. Sakatlığı sebebiyle yaklaşık 1 aydır takımdan ayrı olan Ziyech ile devre arasında yollar ayrılmak isteniyor.

Galatasarayda bir dönem sona eriyor Sözleşmesinde özel madde

SÖZLEŞMEDE MAÇ SAYISI MADDESİ
Çıkan haberde Hakim Ziyech'in 15 maçta forma giydiği takdirde sözleşmesinin 1 yıl uzayacağı belirtilirken, bu maddenin yönetim tarafından dikkate alındığı ve 15 maç sayısına ulaşmadan Faslı futbolcuyla yolların ayrılacağı ifade edildi.

Haberin Devamı

Bu sezon Galatasaray formasıyla 4 maçta sahaya çıkan Hakim Ziyech, skor katkısı üretemedi.