VoleybolGalatasaray'da Alexia Carutasu'dan VakıfBank maçı itirafı! 'Bunu kimse beklemiyordu'

Galatasaray'da Alexia Carutasu'dan VakıfBank maçı itirafı! 'Bunu kimse beklemiyordu'

05.10.2024 - 18:01 | Son Güncellenme:

Sultanlar Ligi'nin 1'inci haftasında Galatasaray, VakıfBank'ı 3-0 mağlup etti. Sarı-kırmızılı takımın yıldızı Alexia Carutasu'nun maçın ardından yaptığı açıklama dikkat çekti.

Galatasarayda Alexia Carutasudan VakıfBank maçı itirafı Bunu kimse beklemiyordu

Galatasaray Daikin, Vodafone Sultanlar Ligi'nin 1'inci haftasında Vakıfbank ile kozlarını paylaştı. TVF Burhan Felek Salonu'ndaki mücadeleyi kazanan taraf 3-0'lık skorla Galatasaray Daikin oldu.

Haberin Devamı

VakıfBank'ı 7 sene sonra ilk kez mağlup eden Galatasaray Daikin'de Alexia Carutasu'nun maçın ardından yaptığı açıklamalar ön plana çıktı.

VakıfBank'a karşı alınan galibiyeti değerlendiren Alexia Carutasu, "Harika bir maçtı. Sanırım bunu kimse beklemiyordu ama 3-0 kazandığımız için çok mutluyum. Salonda çok fazla taraftarımız vardı. Harika bir atmosferdi. Biz de harika oynadık, bu yüzden çok mutluyum" dedi.

Takımla yeniden maça çıktığı için çok mutlu olduğunu beliren Alexia Carutasu, "Evime döndüğüm için çok mutluyum. Bu harika kızlarla ve taraftarlarla tekrar bir araya geldiğim için çok mutluyum. Şimdi önümüzdeki maçları bekliyorum, bu harika atmosfere tekrar dönmek istiyorum" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

YASEMİN GÜVELİ: BU SEZONUN SÜRPRİZ TAKIMI OLACAĞIZ

Galatasaray Daikin'de açıklamalarda bulunan bir diğer isim Yasemin Güveli oldu.

Vakıfbank karşısındaki galibiyet hakkında konuşan Yasemin Güveli, "3-0 bu salondan galip ayrıldığımız için inanılmaz mutluyum. Biz bütün konsantrasyonumuzla sahaya çıktık, elimizden geleni yaptık, karşı takımı da tebrik ediyorum" dedi.

Taraftarlara parantez açan Yasemin Güveli, "Bugün gerçekten beklediğimiz gibi tüm taraftarımızın hepsi gelmiş. Bize inanılmaz bunu hissettirdiler. Saha içinde itici gücü aldığımızı düşünüyorum. Sahada bize çok yardımcı oldular. Bunun için çok teşekkür ediyorum ayrıca onlara" ifadelerini kullandı.

Sultanlar Ligi'nde bu sezon sürprize imza atabileceklerini dile getiren Yasemin Güveli, "Güzel bir atmosfere sahibiz; takım, antrenörler, teknik heyet... Hepsi birbiriyle çok iyi anlaşıyor bu da bence sahaya yansıyor. Bence bu sezonun sürpriz takımı olacağız diyebilirim" açıklamasını yaptı.

Yazarlar