GalatasarayGalatasaray'da 3 isim Kasımpaşa maçında yok!

Galatasaray'da 3 isim Kasımpaşa maçında yok!

11.03.2024 - 20:43 | Son Güncellenme:

Süper Lig'in 30'uncu haftasında Kasımpaşa ile karşı karşıya gelecek Galatasaray'da Davinson Sanchez, Abdülkerim Bardakcı ile Serge Aurier'in Kasımpaşa maçında forma giyemeyeceği öğrenildi.

Galatasarayda 3 isim Kasımpaşa maçında yok

Galatasaray'da Kasımpaşa maçı öncesi sakat futbolcuların son durumu belli oldu. Sarı-kırmızılılarda Abdülkerim Bardakcı, Serge Aurier ile Davinson Sanchez'in Kasımpaşa müsabakasında şans bulamayacağı öğrenildi.

Haberin Devamı

Sarı-kırmızılılarda Kaan Ayhan'ın ise Kasımpaşa maçında forma giyeceği belirtildi. Serge Aurier'in sakatlığının geçmesine rağmen riske edilmeyeceği ve yüzde 100 hazır olması adına milli aranın ardından oynatılmasının planlandığı aktarıldı.

KEŞFETYENİ
Dizi setinde yangın! Bir kişi hayatını kaybetti
Dizi setinde yangın! Bir kişi hayatını kaybetti

Cadde | 16.04.2025 - 14:35

Büyükada'da, dizi çekimlerinin yapıldığı bir konakta çıkan yangın nedeniyle set çalışanı hayatını kaybetti.

Yazarlar