GalatasarayGalatasaray'da 2 transfer an meselesi! 4 ayrılık kararı

Galatasaray'da 2 transfer an meselesi! 4 ayrılık kararı

30.08.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, transferde bombayı patlatmaya hazırlanıyor. Dünya yıldızı stoperle anlaşma sağlayan sarı-kırmızılılarda takımdan ayrılacak isimler de netleşti.

Galatasarayda 2 transfer an meselesi 4 ayrılık kararı

Galatasaray'da transfer hareketliliği zirveye ulaştı. Sarı-kırmızılılar, 2 futbolcunun transferinde sona yaklaştı. Öte yandan ayrılacak 4 futbolcunun da netleştiği ortaya çıktı.

Haberin Devamı

DÜNYA YILDIZI G.SARAY'A

Galatasaray’dan çifte bomba. Sarı-kırmızılılar İspanyol futbolcu Mario Hermoso ile anlaştı. 4 sezonluk Atletico Madrid kariyeri sona eren 29 yaşındaki İspanyol futbolcuyla 2+1 senelik sözleşme yapılacağı ve yıllık 5 milyon euro ödeneceği öğrenildi. Tecrübeli futbolcu stoper, sol bek ve 6 numara pozisyonlarında oynuyor.

Galatasarayda 2 transfer an meselesi 4 ayrılık kararı

DİĞER TRANSFER JAKOBS

Diğer taraftan sol bek konusunda ise Monaco’nun 25 yaşındaki futbolcusu Ismail Jakobs transferinde sona gelindi. Senegalli futbolcunun kiralanacağı belirtildi.

ZAHA VE KÖHN GİDİYOR

Galatasaray’da ayrılık furyası başladı. Kadroda düşünülmeyen isimlerden olan Zaha, Lyon’la anlaştı. Kiralık olarak Fransız kulübüne verilecek yıldız futbolcunun sözleşmesinde satın alma opsiyonu yer almayacak.

Haberin Devamı

Derrick Köhn ise Werder Bremen’e kiraladı. Oyuncunun maaşını Bundesliga ekibinin üstleneceği ve satın alma opsiyonun da 6 milyon euro olacağı belirtildi.

Bu arada Dubois ve Oliveira’nın sözleşmelerinin fesh edileceği belirtildi.