GalatasarayGalatasaray'a zor anlar yaşatan Ebrima, Beşiktaşlı Omar Colley'in kuzeni

Galatasaray'a zor anlar yaşatan Ebrima, Beşiktaşlı Omar Colley'in kuzeni

28.08.2024 - 09:44 | Son Güncellenme:

Driplingleri ve süratiyle Galatasaray savunmasına zor anlar yaşatan Ebrima Colley, Beşiktaş'ta forma giyen Omar Colley'in kuzeni.

Galatasaraya zor anlar yaşatan Ebrima, Beşiktaşlı Omar Colleyin kuzeni

Ebrima Colley, Young Boys'un Galatasaray karşısında en etkili ismi olarak dikkat çekti. 

Haberin Devamı

Ülkemizde 2022-23 sezonunda Fatih Karagümrük'te kiralık olarak forma giyen Gambiyalı futbolcu, sürati ve etkili driplingleriyle Galatasaray savunmasını en çok zorlayan isim oldu.

Galatasaraya zor anlar yaşatan Ebrima, Beşiktaşlı Omar Colleyin kuzeni

24 yaşındaki futbolcu, Beşiktaş'ın savunmacısı Omar Colley'in kuzeni. Siyah-beyazlı oyuncu, maçtan sonra yaptığı paylaşımda kuzenini överek "Bu isme saygı duyun" ifadelerini kullandı.

Maçtan sonra açıklamalarda bulunan Ebrima Colley, "Kendimizi iyi hissediyoruz çünkü artık Şampiyonlar Ligi'ndeyiz. Zor bir maç oldu. Takım olarak iyiydik ve turu geçen takım biz olduk. Şimdi ligimize odaklanacağız. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Planımız sakin kalmak ve baskıdan etkilenmeden kontrataklarla sonuca gitmekti. Bütün hafta bunun üzerinde çalıştık. Bunu başardığımıza hiç şüphe yok. Atmosfer sadece Galatasaray için değil, her iki takım için de iyiydi. Bu da bizi iyi yönde etkiledi" şeklinde konuştu.