Galatasaray Galatasaray'a yeni Sacha Boey! Tekrar gündeme geldi

Galatasaray'a yeni Sacha Boey! Tekrar gündeme geldi

01.06.2024 - 19:30 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da gelecek sezon için transfer çalışmalarına başlayan kurmayların sürpriz bir ismi gündemine aldığı öğrenildi. Sarı-kırmızılıların daha önce gündemine aldığı başarılı futbolcu için yeniden harekete geçtiği aktarıldı.

Galatasaraya yeni Sacha Boey Tekrar gündeme geldi

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da kurmaylar gelecek sezon adına transfer çalışmalarına başladı. Sacha Boey ile vedalaşılmasının ardından transfer edilen Serge Aurier'in performansından memnun kalmayan sarı-kırmızılıların flaş bir hamlede bulunduğu kaydedildi.

Haberin Devamı

Süper Lig devinin, sağ bek arayışlarında yeniden yıldız futbolcuyu gündemine aldığı vurgulandı. Sabah'ın haberine göre; Galatasaray, Lorenz Assignon'u yeniden gündemine aldı. Sarı-kırmızılıların, genç futbolcuyu transfer listesinin zirvesine koyduğu aktarıldı.

Sacha Boey'un ayrılığı sonrası Galatasaray'ın gündemine gelen Lorenz Assignon, sezonun ikinci yarısını kiralık olarak Burnley'de geçirdi. Fransız futbolcunun Rennes ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2027'de sona erecek. Lorenz Assignon'un güncel piyasa değeri 10 milyon euro.

Yazarlar