Galatasaray Galatasaray'a bir Viking yıldızı daha! Sürpriz gelişme

Galatasaray'a bir Viking yıldızı daha! Sürpriz gelişme

06.08.2022 - 12:22 | Son Güncellenme:

Orta sahasını Norveçli Midtsjö ile güçlendiren Galatasaray, savunmaya bir Viking daha getirmeye kararlı. Sarı-Kırmızılılar, Nelsson'un ayrılma ihtimaline karşı stoper arayışlarını hızlandırırken, gözünü 25 yaşındaki yıldıza dikti. İşte detaylar...

Galatasaraya bir Viking yıldızı daha Sürpriz gelişme

Süper Lig'in başlamasına rağmen Galatasaray'da transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Mevcut kadrosunda Norveçli Omar Elabdellaoui ve yeni transfer Fredrik Midtsjö'yü bulunduran Galatasaray, gözünü bir başka İskandinav oyuncuya çevirdi.

Haberin Devamı

YENİ TRANSFERLER GELDİ
Yeni sezon hazırlık kampını yurt dışında geçiren ve birçok hazırlık maçı yapan sarı kırmızılılarda transferde hızlı geçiyor. Okan Buruk yönetiminde Galatasaray birçok transfere imza attı. İlk olarak Sergio Oliveira'yı kadrosuna katan Galatasaray daha sonra Leo Dubois, Haris Seferovic, Abdülkerim Bardakçı ve Fredrik Midtsjö'yü transfer etmişti.

Galatasaraya bir Viking yıldızı daha Sürpriz gelişme

AYRILIKLAR ARKA ARKAYA 
Birçok ismi kadrosuna katan Galatasaray'da ayrılıklarla da yaşandı. Sözleşmesi biten Feghouli, Babel ve Arda Turan yeni sezon için düşünülmezken, bonservisi alının Mostafa Mohammed ise Nantes'e kiralandı. Ayrıca Aytaç Kara'nın sözleşmesi feshedildi ve Kasımpaşa'ya transfer olurken, kadroda düşünülmeye Diagne de bedelsiz olarak Karagümrük'e transfer oldu. Galatasaray'ın en ses getiren ayrılığı ise takımın başarılı savunma oyuncusu Marcao oldu. Brezilyalı, İspanyol ekibi Sevilla'ya 12 milyon euro karşılığında imza attı.

Haberin Devamı

Galatasaraya bir Viking yıldızı daha Sürpriz gelişme

 

NELSSON YERİNE OLSEN

Belçika'nın Gent takımında forma giyen 25 yaşındaki Norveçli stoper Andreas Hanche-Olsen, Cim Bom'un radarına takılan son savunmacı oldu. Olsen, aynı zamanda Midtsjö'yü de Galatasaray'a getiren menajerlik şirketine bağlı.

SICAK BAKIYOR

Bu şirket tamamen İskandinav oyuncuları temsil ediyor ve Olsen'i de Sarı-Kırmızılılar'a kendilerinin önerdiği öğrenildi. Galatasaray cephesi, Sevilla'nın ısrarla ilgilendiği Victor Nelsson'un satılması ihtimaline karşılık, Olsen transferine sıcak bakıyor.

Galatasaraya bir Viking yıldızı daha Sürpriz gelişme

 

LUYİNDAMA VE EMİN VAR

Galatasaray Yönetimi, maliyet ve şartlarda ortak bir noktaya gelinmesi halinde bu transfer için teknik direktör Okan Buruk'a danışacak. Son anda bir aksilik çıkmazsa lige Abdülkerim - Nelsson ikilisiyle başlayacak olan Galatasaray'da yedek stoper olarak kiralık gittiği Suudi Arabistan'dan dönen Luyindama ve sezonu Boluspor'da kiralık geçiren 19 yaşındaki Emin Bayram var.

 

İKİ STOPER ALINABİLİR

Marcao'yu sattıktan sonra stoperde sadece Abdülkerim Bardakcı transferini gerçekleştiren Sarı-Kırmızılılar, Nelsson'un satılması halinde 1 değil, 2 takviye birden yapacak.

Haberin Devamı

Galatasaraya bir Viking yıldızı daha Sürpriz gelişme

RUGANİ, DENAYER VE KAAN DA ADAYLAR ARASINDA

Bu doğrultuda Olsen dışında Juventus'tan Rugani ile görüşmeler sürüyor. Ayrıca Lyon'dan ayrılan ve hâlâ boşta olan Jason Denayer ile Sassuolo'nun bir türlü bırakmadığı Kaan Ayhan da Galatasaray'ın stoper adayları arasında yer alıyor. Son 2 yılda 12 kez Norveç Milli Takımı'nın formasını giyen Olsen, aynı zamanda Midtsjö'yü Galatasaray'a getiren İskandinav menacerlik şirketine bağlı.

GALATASARAY, 7 MİLYON EURO ÖDEDİ

Galatasaray, geçtiğimiz yaz 23 yaşındaki Nelsson için Kopenhag'a 7 milyon euro bonservis bedeli ödedi. Sarı-kırmızılı forma altında geçtiğimiz sezon 47 maça çıkan Nelsson, bir kez fileleri havalandırdı.