GalatasarayGalatasaray taraftarlarından Fenerbahçe derbisi için koreografi kararı!

Galatasaray taraftarlarından Fenerbahçe derbisi için koreografi kararı!

24.02.2025 - 09:43 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın Fenerbahçe'yle oynayacağı derbi öncesi sarı-kırmızılı taraftarların koreografi yapıp yapmayacağı merak ediliyordu. Taraftar gruplarının kararı belli oldu.

Galatasaray taraftarlarından Fenerbahçe derbisi için koreografi kararı

Sezonun kırılma maçında Galatasaray taraftarı, her zaman olduğu gibi Fenerbahçe derbisinde takımını yalnız bırakmayacak. Ancak geçmiş derbilerin aksine bu kez tribünlerde koreografi çalışması olmayacağı öğrenildi.

Haberin Devamı

Taraftar gruplarının kendi aralarında yaptıkları toplantılarda tüm enerjilerini sadece takımı desteklemeye harcayacakları bildirildi. Tüm biletlerin satıldığı Rams Park’ta yaklaşık 50 bin civarında Sarı-Kırmızılı futbolsever tribünde yerini alacak.

Cim Bom’un seyircisi, ilk dakikadan son düdüğe kadar 12. Adam rolünü başarıyla üstlenip, zorlu mücadelede takıma 3 puan için tam destek verecekler.