GalatasarayGalatasaray, Süper Lig rekoru için sahada!

Galatasaray, Süper Lig rekoru için sahada!

19.10.2024 - 07:02 | Son Güncellenme:

Süper Lig’de deplasmandaki son mağlubiyetini 11 Kasım 2023 tarihinde, ligin 12. haftasındaki Hatayspor mücadelesinde 2-1’lik skorla yaşayan Galatasaray, bugün rekor için sahaya çıkacak.

Galatasaray, Süper Lig rekoru için sahada

Dış sahadaki 15 karşılaşmada 13 galibiyet, 2 beraberlik elde eden Cim-Bom, Antalyaspor’u yenmesi durumunda Süper Lig tarihinin deplasmandaki en uzun galibiyet serisini elde edecek. Sarı-kırmızılılar ayrıca dış sahadaki son 12 maçından 3 puanla ayrıldı.

Haberin Devamı

Süper Lig’de sezonun yenilgisiz takımlarından olan G.Saray, geçtiğimiz sezonun da son haftasıyla birlikte 9 maçtır kaybetmiyor.

BARIŞ ALPER SÜRPRİZİ

Milli Takım’dan sakat dönen Barış Alper Yılmaz beklenen süreden erken iyileşti ve son 2 çalışmaya katıldı. Teknik Direktör Okan Buruk’un, sakatlıktan çıkması ve yorgun olması nedeniyle Barış’ı Antalya’da dinlendirmeyi düşündüğü belirtildi.

Öte yandan sarı-kırmızılıların Antalya kafilesinde, Kerem Demirbay, Yusuf Demir ve Elias Jelert yer almadı.

"ÜÇ GALİBİYETLE ÖNÜMÜZ AÇILIR"

Galatasaray, milli aradan sonra 3 maçlık zor bir fikstüre girdi. Ligde ve Avrupa’da üst üste Antalyaspor, Elfsborg ve Beşiktaş maçlarını oynayacak olan sarı-kırmızılılarda Teknik Direktör Okan Buruk futbolcularını uyardı, “Zorlu maçlar oynayacağız ama hepsini kazanırsak iki kulvarda da önümüz açılıyor” dedi.