GalatasarayGalatasaray - Mersin İdman Yurdu! İlk 11'ler...

Galatasaray - Mersin İdman Yurdu! İlk 11'ler...

12.09.2015 - 19:00 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nun 4. hafta maçında Galatasaray sahasında Mersin İdman Yurdu ile karşılaşıyor. İşte ilk 11'ler...

Galatasaray - Mersin İdman Yurdu İlk 11ler...

GALATASARAY - MERSİN İDMAN YURDU

STAT: Türk Telekom Arena
SAAT: 20:15
YAYIN: LİG TV
HAKEM: Mete Kalkavan

GALATASARAY: Muslera, Sabri, Semih, Hakan, Olcan, Selçuk, Rodriguez, Yasin, Sneijder, Podolski, Burak.
TEKNİK DİREKTÖR: Hamza Hamzaoğlu

MERSİN İDMAN YURDU: Muammer, Serkan, Servet, Mitrovic, Vederson, Sadiku, Murat, Khalili, Nakoulma, Pedriel, Welliton
TEKNİK DİREKTÖR: Mesut Bakkal

Haberin Devamı

* * *

Spor Toto Süper Lig'in 4.haftasında Mersin İdmanyurdu'nu konuk edecek olan Galatasaray, evinde bu sezon ilk galibiyetini alarak Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağı Atletico Madrid maçı öncesinde moral bulmak istiyor.

Galatasaray Mersin İdmanyurdu maçı bu hafta heyecanlı bir mücadeleye sahne olacak. Galatasaray Mersin İdmanyurdu karşısında 2011-2012 sezonundan bu yana rakibine karşı kaybetmedi. Peki Galatasaray Mersin İdmanyurdu maçı ne zaman saat kaçta hangi gün oynanacak?

Galatasaray Mersin İdmanyurdu maçı 12 Eylül Cumartesi günü saat 20:15'te başlayacak. Mücadele LİG TV Kanalından naklen yayınlanacak.

Galatasaray Mersin İdmanyurdu karşısında oynadığı 28 karşılaşmanın sadece üçünü kaybetti. Bu karşılaşmalarda sarı-kırmızılı ekip 15 galibiyet alırken, maçların 10'u da beraberlikle sonuçlandı. Evinde oynadığı maçlarda ise Akdeniz temsilcisi karşısında mağlubiyet yüzü görmeyen Galatasaray sahasında oynanan maçlarda 11 galibiyet 3 beraberlik elde etti.

Haberin Devamı

Galatasaray, en son Mart-Nisan 2011'de iç sahada üst üste iki lig maçı kaybetmişti. Mersin İdmanyurdu Süper Lig geçmişinde ikici kez sezona üst üstte mağlubiyetlerle başlıyor. Oynanan 3 karşılaşmada da galip gelemeyen Mersin, Galatasaray karşısında galip gelip kötü gidişe dur demek istiyor.