20.01.2025 - 10:17 | Son Güncellenme:
AA
Sarı-kırmızılı kulübün açıklamasında, Florya arazisiyle ilgili ihalenin ilk oturumunun 24 Mart Pazartesi, ikinci oturumunun ise 8 Nisan Salı günü saat 11.00'den itibaren RAMS Park'ta gerçekleştirileceği, kapalı teklif ve açık artırma usulü uygulanacağı, Galatasaray Kulübüne ait mecralardan birisi üzerinden de canlı yayınlanacağı belirtildi.
Açıklamada ihaleye ilişkin son teklif verme süresinin 21 Mart Cuma günü saat 17.00 olduğu aktarıldı.
Galatasaray’da merakla beklenen Florya Projesi’nde ihale süreci bugün başlıyor. Sarı-kırmızılılar, bir ay içinde teklifler alacak ve ihaleyi alan firmayı belirleyecek. En az 4-5 firma daha teklif verecek. Galatasaray’ın bu projeden 400-500 milyon dolar civarında bir parayı kasasına koyacağı bildirildi.
'Çalkala', 'Pırlanta', 'Nazar', 'Ders Olsun', 'İntikam', 'Gölge' gibi şarkılarıyla hafızalara kazınan şarkıcı Demet Akalın, geçtiğimiz akşam Nevşehir'de sahne aldı. Mekanda sigara içenlere tepki gösteren ünlü şarkıcının o halleri gündem oldu.