GalatasarayGalatasaray, Fernando Muslera'nın alternatifini buldu! Transfer için yeşil ışık

Galatasaray, Fernando Muslera'nın alternatifini buldu! Transfer için yeşil ışık

17.10.2024 - 19:00 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da 14 sezondur forma giyen Fernando Muslera'nın alternatifi konusunda arayışların başladığı ortaya çıktı. Sarı-kırmızılıların, bu doğrultuda 29 yaşındaki file bekçisini gündemine aldığı belirtildi.

Galatasaray, Fernando Musleranın alternatifini buldu Transfer için yeşil ışık

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'ın kaleci arayışlarına başladığı öğrenildi. Fernando Muslera'nın sezon sonunda ülkesine dönme talebi sonrası sarı-kırmızılı takımın Arjantinli eldiveni gündemine aldığı aktarıldı.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın 14 senelik Fernando Muslera birlikteliği sonrası kadrosunu tecrübeli bir file bekçisi ile güçlendirmek istediği belirtildi.

Alex Meret ve Walter Benitez gibi isimleri transfer listesinde tutan sarı-kırmızılıların yeni hedefinin netleştiği vurgulandı. Sabah'ın haberine göre; Galatasaray'ın Agustin Rossi'yle ilgilendiği belirtildi.

Galatasaray, Fernando Musleranın alternatifini buldu Transfer için yeşil ışık

Agustin Rossi'nin Galatasaray'dan transfer teklifi alması durumunda 'evet' demeye sıcak baktığı aktarıldı. Brezilya basını da, sarı-kırmızılıların 29 yaşındaki Arjantinli eldiveni takibe aldığı yönünde haberleri yazdı.

Agustin Rossi, bu sezon Flamengo'da 49 müsabakada forma şansı buldu. Arjantinli eldiven, bu maçların 23'ünde kalesini gole kapattı.

Agustin Rossi'nin Flamengo ile olan sözleşmesi 31 Aralık 2027'de sona erecek. Arjantinli file bekçisinin güncel piyasa değeri 7 milyon euro.

Haberin Devamı

Chacarita altyapısında yetişen Agustin Rossi daha sonra Estudiantes, Defensa, Boca Juniors, Antofagasta, Lanus ve Al Nassr'da oynadı.