GalatasarayGalatasaray dinamosunu Portekiz'de buldu! Transfer görüşmeleri başladı

Galatasaray dinamosunu Portekiz'de buldu! Transfer görüşmeleri başladı

28.07.2024 - 20:00 | Son Güncellenme:

Michy Batshuayi ve Elias Jelert'i kadrosuna katan Galatasaray'da tüm çalışmalar orta saha transferine çevrildi. Sarı-kırmızılıların yeni adayını Portekiz'de bulduğu ve görüşmelerin başladığı öğrenildi.

Galatasaray dinamosunu Portekizde buldu Transfer görüşmeleri başladı

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da kurmaylar gelecek sezon adına transfer çalışmalarını hızlandırdı. Sarı-kırmızılılarda Michy Batshuayi ve Elias Jelert transferleri sonrası rota tamamen sekiz numara transferine çevrildi.

Haberin Devamı

Wendel ve Scott McTominay transferlerinde umduğunu bulamayan sarı-kırmızılılar, Richard Rios için devreye girmişti. Süper Lig devinin transferdeki listesine eklediği son ismin Portekiz'den olduğu öne sürüldü.

Galatasaray'ın Benfica forması giyen tecrübeli futbolcunun peşine düştüğü aktarıldı. Sabah'ın haberine göre; Galatasaray, Benfica'da oynayan Florentino Luis için yeniden devreye girdi.

Galatasaray dinamosunu Portekizde buldu Transfer görüşmeleri başladı

Sarı-kırmızılıların, 24 yaşındaki orta sahanın transferinde düğmeye bastığı kaydedildi. Galatasaray yönetiminin, futbolcunun mali şartlarını sorduğu belirtildi. Sarı-kırmızılıların, Florentino Luis cephesinden gelecek cevabı beklemeye başladığı aktarıldı.

Galatasaray'ın Florentino Luis transferinde Benfica ile sıkı bir pazarlığa girmenin planlarını yaptığı vurgulandı.

Haberin Devamı

24 yaşındaki orta saha, geride kalan sezonda Benfica formasını 45 maçta terletti. Florentino Luis bu müsabakalarda herhangi bir skor katkısı üretemedi.

Galatasaray dinamosunu Portekizde buldu Transfer görüşmeleri başladı

Florentino Luis'in Benfica ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2027'de sona erecek. Portekizli futbolcunun güncel piyasa değeri 20 milyon euro.

Real Formaçao altyapısında futbola başlayan Florentino Luis, 2010-2011 sezonu başında Benfica altyapısına katıldı. 24 yaşındaki orta saha Monaco ve Getafe'de kiralık olarak forma giydi.