GalatasarayGalatasaray Başkanı Dursun Özbek'ten Fenerbahçe maçı öncesi taraftara çağrı! 'Sonunda iyiler kazanacak'

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'ten Fenerbahçe maçı öncesi taraftara çağrı! 'Sonunda iyiler kazanacak'

24.02.2025 - 14:32 | Son Güncellenme:

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Fenerbahçe ile oynayacakları derbi öncesi açıklamalarda bulundu ve taraftara çağrı yaptı.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbekten Fenerbahçe maçı öncesi taraftara çağrı Sonunda iyiler kazanacak

Fenerbahçe ile oynayacakları derbi öncesinde Rams Park'ta yapılan son hazırlıkları yerinde inceleyen Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, yazılı bir açıklamada bulundu. 

Haberin Devamı

Dursun Özbek'in açıklaması şu şekilde: 

Değerli Galatasaraylılar,

Bu akşam asırlık ezeli rekabetin yeni bir sayfasını açarak Fenerbahçe’yi sahamızda konuk edeceğiz.

Galatasaray Spor Kulübü olarak her zaman olduğu gibi centilmence ve adil oyunun ön planda olduğu, sadece sporun konuşulduğu bir derbi diliyoruz.

Ancak;

Türk futbolunun son dönemlerde içine çekilmek istendiği kaos ve kargaşa ortamının yaratacağı tehlikeyi görüyoruz. Birtakım odakların; Galatasaray’a karşı takındıkları düşmanca tavır, ortamı geren eylem ve söylemleriyle birlikte kardeşi kardeşe kırdırmaya kadar gidecek tehlikeli bir yola bizi sürükleme niyetini ortaya koymaktadır.

Galatasaray Spor Kulübü ve ona gönülden bağlı milyonlarca taraftarın hiçbir ferdi bu yolun yolcusu olmayacaktır. Ülkemizin birlik ve bütünlüğünü muhafaza etmek, toplumsal huzuru korumak her zaman birinci önceliğimizdir.

Haberin Devamı

Maça gelecek tüm taraftarlarımızdan ricam, hiçbir provokasyona karşılık vermeden sadece takımımıza odaklanmalarıdır. Sahaya yabancı madde atmayacağız ve son saniyeye kadar, hiç durmadan, Galatasarayımızı destekleyeceğiz.

Galatasaray her zaman sahada kalarak terinin son damlasına kadar, zafer için kazanmak için mücadele edecektir!

Her zaman ifade ettiğimiz gibi; sonunda iyiler kazanacak!

Yazarlar