Galatasaray Galatasaray Başkanı Dursun Özbek: Yusuf Demir için çalışıyoruz

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek: Yusuf Demir için çalışıyoruz

20.09.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Aras Kargo ile imzalanan sponsorluk anlaşmasında Yusuf Demir’in A Milli Takıma kazandırılması için uğraştıklarını belirtti, “İstediğimiz Yusuf Demir’in performansı ile milli takıma başarı getirmesi” dedi.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek: Yusuf Demir için çalışıyoruz

Galatasaray ile Aras Kargo arasında “Futbolun Heyecanını Taşıyoruz” sponsorluk anlaşması imzalandı. Düzenlenen imza törenine; Başkan Dursun Özbek ile Aras Kargo Genel Müdürü Utku Ayyarkın katıldı.

Haberin Devamı

Ali Sami Yen Spor Kompleksi Nef Stadyumu’nda gerçekleştirilen törende konuşan Özbek, “Bildiğiniz gibi mağazacılıkla ilgili ve Galatasaray’ın diğer organlarıyla ilgili bir taşımacılık anlaşması bu. Sadece taşıma desteği olarak değil ama Galatasaray’a reklam açısından verdiği destek Aras Kargo’nun önemi çok. İki kurumun iş birliğinin gelişmesi, daha ileri gitmesi gerektiğini düşünüyorum” dedi.

Yusuf Demir’in de Türk Milli Takımına kazandırılması için çalışmalarda bulunduklerini belirten Başkan Özbek, “Yusuf Demir ile ilgili elbette temaslarımız sürüyor. Önemli bir oyuncu. Türk sporuna önemli hizmetler vereceğini düşündüğümüz bir kardeşimiz, çok genç. Bu genç yaşta son derece başarılı hamleleri, başarılı performansı olmuş. Özellikle Türk milli takımının Yusuf’u kazanması gerektiğini düşünüyorum. Bu manada temaslarımız var” diye konuştu.

Haberin Devamı

Sarı-kırmızılı kulübün patronu bu konuyla ilgili konuşmasına şöyle devam etti:

“Federasyonumuzun buna pozitif bakacağını düşünüyorum. Neticede temasımız, çabamız Yusuf Demir’in Türk milli takımına kazandırılması ve performansı ile milli takımda başarı getirmesi yönünde olacaktır.”

‘Amacımız futboldaki başarının parçası olmak’

Aras Kargo Genel Müdürü Utku Ayyarkın da törende açıklamalarda bulundu. Yola ‘Futbolun Heyecanını Taşıyoruz’ mottosuyla çıktıklarını belirten Ayyarkın şu ifadeleri kullandı:

“Bildiği üzere spor kulüplerimiz gibi milli takımlarımızın taşıma sponsoruyuz. Amacımız milyonlarca kitlesi olan futboldaki başarının parçası olmak. Uzun zamandır Galatasaray ile çözüm ortağı olarak çalışıyorduk bunu ileri götürüyoruz. Başkanıma ve yönetim kuruluna bu anlamlı formayı bize emanet ettikleri için çok teşekkür ediyorum.”

Başkan Dursun Özbek’in ‘amatör branşlara’ destek çağrısına da cevap veren Ayyarkın, “Tabii ki Galatasaray Spor Kulübü’nün bizimle birlikte iş birliği yapabilecek farklı branşlar varsa burada üzerimize düşen sorumluluğu yaparız” dedi.