FutbolGalatasaray, Antalyaspor deplasmanında 3 puan arayacak

Galatasaray, Antalyaspor deplasmanında 3 puan arayacak

19.10.2024 - 09:15 | Son Güncellenme:

Milli ara sonrasında Süper Lig heyecanı kaldığı yerden devam ediyor. Ligin 9. haftasında 22 puana sahip lider Galatasaray, Alex de Souza yönetiminde 8 maç sonunda 8 puan toplayabilen Antalyaspor’a konuk oluyor. Bugün saat 19.00’de Corendon Airlines Park Antalya Stadyumu’nda oynanacak karşılaşmayı Ali Şansalan yönetecek.

Galatasaray, Antalyaspor deplasmanında 3 puan arayacak

AntalyasporGalatasaray karşılaşması Misli’de “Türkiye’nin En Yüksek Oranları” ile yer alıyor. Misli, Şampiyon Oranlar ile Süper Lig, Premier Lig, Bundesliga, Serie A, La Liga ve Ligue 1 başta olmak üzere pek çok ligde üyelerine normalin üzerinde oranlarla ekstra kazanç elde etme şansı sunuyor. Siz de hemen Misli’ye üye olarak dopdolu bir hafta sonu programında Şampiyon Oranlar ile daha fazla kazanabilirsiniz.

Haberin Devamı

İşte Antalyaspor – Galatasaray maçıyla ilgili detaylar…

Teknik direktör Alex de Souza yönetiminde Galatasaray maçı hazırlıklarını sürdüren Antalyaspor, üst üste gelen Fenerbahçe ve Çaykur Rizespor yenilgileri sonrasında çıkışa geçmeyi amaçlıyor. Şu ana kadar ligde oynadığı 8 maç sonunda 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 4 yenilgi alan Antalyaspor, 8 puanla haftaya 14. sırada başlıyor.

Fenerbahçe derbisi sonrası inişli çıkışlı bir performans sergileyen Galatasaray ise ligde ve Avrupa’da puan kayıpları yaşadığı Kasımpaşa ve Rigas Skola maçları sonrasında; Süper Lig’de Alanyaspor’u tek golle geçerek milli araya 3 puanla girmişti. Ligde oynadığı 8 maçın 7’sini kazanan ve 1 de beraberlik alan Sarı-Kırmızılılar topladığı 22 puanla liderliğini sürdürüyor. 9 gün içerisinde Antalyaspor, Elfsborg ve Beşiktaş ile karşılaşacak olan Galatasaray zorlu fikstürü hasarsız geçmek istiyor.

Haberin Devamı

Galatasaray’da iki iyi, bir kötü haber

Sakatlığı sebebiyle Rigas Skola ve Alanyaspor maçlarını kaçıran Galatasaray’ın yıldız forveti Victor Osimhen’in Antalyaspor karşısında sahada olması bekleniyor. Okan Buruk’un çift forvete dönerek hem Osimhen hem de Icardi’ye görev vermesi muhtemel. Milli takımda sakatlandığı iddia edilen Ismail Jakobs’un da durumunun iyi olduğu belirtildi.

A Milli Takımı’nda yaşadığı sakatlık nedeniyle ise Barış Alper Yılmaz’ın Antalyaspor maçında oynaması zor gözüküyor. Barış Alper Yılmaz’ın oynama durumu olsa bile risk edilmeyeceği; kanatlarda ise Sallai ve Yunus Akgün’ün oynaması gündemde. Bir süredir sakatlığı bulunan Hakim Ziyech’in de kadroda yer alıp almayacağı maç saatinde netleşecek. Galatasaray’da ayrıca Elias Jelert, Kerem Demirbay ve Yusuf Demir kadroya alınmadı.

İki ekip arasındaki 57. randevu…

Süper Lig’de bugün karşılaşacak olan Antalyaspor ile Galatasaray Süper Lig’de 57. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında oynanan daha önceki 56 maçta Galatasaray 35, Antalyaspor ise 7 galibiyet alırken; 14 maçta ise eşitlik bozulmadı. Galatasaray, rakibine bu 56 maçta 108 gol atarken kalesinde ise 49 gol gördü.

Haberin Devamı

Öne çıkan istatistikler!

Galatasaray, Antalyaspor ile oynadığı son 16 maçta mağlup olmadı. Sarı-Kırmızılılar, 16 maçta 12 galibiyet ve 4 beraberlik alırken; bu maçlar 34 gol attı. Kalesinde ise 9 gol gördü.

İki ekip arasında oynanan son 6 maçın 5’i 2-3 gol aralığında bitti. 

İki takım arasında Antalya’da oynanan son 4 maç 2.5 alt olarak sona ererken; bu 3 maçın ilk yarısında gol sesi çıkmadı.

Galatasaray’ın bu sezon Süper Lig’de oynadığı 3 deplasman maçı da “2.5 Üst” ve “Karşılıklı Gol Var” bitti.

Galatasaray’ın bu sezon oynadığı 8 Süper Lig maçının 7’si “2.5 Üst” bitti.

Misli Yazarı Safa Can Konuksever’in Yorumu

Galatasaray'da Osimhen döndü. Barış Alper riske edilmeyecek gibi duruyor. Sallai-Yunus Akgün kanatlarını izleyebiliriz. Kilit nokta, Okan Buruk çift forvet yani Icardi-Osimhen'le mi başlayacak yoksa Mertens'i mi 10 numarada tercih edecek? Her şekilde Galatasaray'ın bu deplasmanda takılmasını beklemiyorum. Antalyaspor savunma anlamında zaaflı gözüküyor. Galatasaray kazanır ve 1.5 Üst barajı da aşılır diyorum.

Haberin Devamı

Misli’den yeni üyelere 50+100 TL!

Misli’ye yeni üye olan herkes 50+100 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve 50+100 TL kazanma şansını yakalayın. Antalyaspor – Galatasaray maçının heyecanını “Türkiye’nin En Yüksek Oranları” ile daha fazla yaşayın!

Yazarlar