GalatasarayGabriel Sara için İngiltere'den çarpıcı yorum! 'İki köpeği gelene kadar alışamadı'

Gabriel Sara için İngiltere'den çarpıcı yorum! 'İki köpeği gelene kadar alışamadı'

05.08.2024 - 18:30 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın yeni transferi Gabriel Sara için İngiltere'den dikkat çeken bir analiz geldi. Norwich City'i yakından takip eden Paddy Davitt, Gabriel Sara ile ilgili konuştu.

Gabriel Sara için İngiltereden çarpıcı yorum İki köpeği gelene kadar alışamadı

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'ın rekor transferi Gabriel Sara için İngiliz basınından dikkat çeken bir değerlendirme geldi.

Haberin Devamı

Norwich City'i yakından takip eden Paddy Davitt, sarı-kırmızılıların yeni transferi Gabriel Sara ile ilgili bilinmeyenleri anlattı.

Gabriel Sara'nın hücumcu bir orta saha olduğunu vurgulayan Paddy Davitt, "8 ya da 10 numarada oynayabilen, hücuma yönelik bir orta saha. Geçen yıl Norwich'te bir süre 6 numarada denendi. İstatistikleri onun hücum kalitesini gösteriyor. 46 maçta 25 gol katkısı yaptı. En iyi hücumculardan oldu" dedi.

Gabriel Sara için İngiltereden çarpıcı yorum İki köpeği gelene kadar alışamadı

Gabriel Sara'nın Rotherham maçında attığı golün unutulamadığını belirten Paddy Davitt, "Birçok taraftar, Rotherham karşısında voleyle yaptığı muhteşem vuruşu sezonun golü olarak görüyor" diye konuştu.

Gabriel Sara'nın iyi bir bitirici olduğunu dile getiren Paddy Davitt, "Rakip ceza alanı içinde ve çevresinde topla buluşması gereken bir oyuncu. Duran top kalitesi ve ara paslarıyla fırsatlar yaratır. Çok iyi bir sol ayağı var ve iyi bir bitirici" açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

Brezilyalı futbolcunun zaafından bahseden Paddy Davitt, " En büyük zaafının daha derinde oynaması istendiğinde savunması olduğunu gördük. Geriye gitmek ve müdahalelerde bulunmak onun doğal özellikleri değil. Ayrıca sahada hızlı bir oyuncu değil ve patlayıcı bir temposu yok" yorumunda bulundu.

Gabriel Sara için İngiltereden çarpıcı yorum İki köpeği gelene kadar alışamadı

Gabriel Sara'nın köpeklerine ve ailesine olan bağlılığına dikkat çeken Paddy Davitt şu sözleri dile getirdi:

"Sara'nın hayatı ailesi ve iki köpeğinin etrafında dönüyor. Öyle ki, 2022 yazında Sara'yla imzaları atan eski sportif direktörü Stuart Webber, Brezilya'daki köpekleri onunla yeniden bir araya geldiğinde farklı bir oyuncu ve kişi haline geldiğini şöyle açıklamıştı. 'İki köpeği gelene kadar İngiltere'ye alışamadı. İki köpek ortaya çıkınca ise bir gecede farklı bir karaktere dönüştü. Hiçbir veri bize böyle bir bilgi sunamazdı'. Bu insani bir taraf."