Fransa Ligue 1Fransa Ligue 1, beş sezon daha beIN Sports'ta!

Fransa Ligue 1, beş sezon daha beIN Sports'ta!

16.08.2024 - 20:19 | Son Güncellenme:

beIN Sports, Fransa Ligue 1 ve Ligue 2 heyecanının yayın hakkını 5 yıl daha sürdüreceğini açıkladı.

Fransa Ligue 1, beş sezon daha beIN Sportsta

Fransa’nın en üst düzey futbol ligi olan Ligue 1 ve ayrıca Ligue 2, beş sezon boyunca beIN SPORTS ekranlarında yayınlanacak. Türkiye’deki Ligue 1 takipçileri haftalık klipler, maç özetleri ve programlarla birlikte tüm Ligue 1 maçlarını sadece beIN SPORTS’ta izleyecekler.

Haberin Devamı

Beş yıllık anlaşma 2028-2029 sezonuyla sona erecek. Ayrıca Ligue 2’de de her hafta iki maç beIN SPORTS ekranlarında olacak.

Ligue 1’de perde bu akşam oynanacak Le Havre - Paris Saint-Germain maçıyla açılacak. Son şampiyon PSG, deplasmanda geçen sezon ligi 15. sırada tamamlayan Le Havre’a 21.45’te konuk olacak. Haftanın öne çıkan bir diğer maçında ise Marsilya, Brest deplasmanına konuk olacak. Sezona iddialı transferlerle başlayan Marsilya’nın Brest ile oynayacağı mücadele cumartesi günü 18.00’da başlayacak ve beIN SPORTS ekranlarında futbolseverlerle buluşacak.

Fransa Ligue 1, beş sezon daha beIN Sportsta

Digiturk Spordan Sorumlu Grup Başkanı Rashed Al-Marri konuyla ilgili olarak, "Türkiye'nin dört bir yanındaki abonelerimiz için birinci sınıf spor içeriklerine yaptığımız önemli yatırımlara devam ediyoruz. Özellikle Ligue 1 ve Ligue 2, şüphesiz olarak dünyanın en iyi ligleri arasında yer alıyor. Bu anlaşma Trendyol Süper Lig, Trendyol 1.Lig, Premier League, Bundesliga 1, Bundesliga 2 ve çok daha fazlasını içeren kusursuz futbol portföyümüzü en iyi şekilde tamamlıyor. Digiturk olarak Fransız futbolu ile uzun yıllara dayanan ilişkimizi 2029 yılına kadar sürdürmekten ve Fransa'nın en üst liglerini Türk futbolseverlerle buluşturmaktan mutluluk duyuyoruz" açıklamalarında bulundu.

Yazarlar