VoleybolFilenin Sultanları’nın İtalya mücadelesinde Türkiye’nin En Yüksek Oranları Misli’de!

Filenin Sultanları’nın İtalya mücadelesinde Türkiye’nin En Yüksek Oranları Misli’de!

03.08.2024 - 16:40 | Son Güncellenme:

A Milli Voleybol Takımı Resmi Sponsoru Misli, Paris Yaz Olimpiyatları’nda Sultanlarımızı Misli’yle desteklemeyi sürdürüyor. Dominik Cumhuriyeti’ni 3-1 mağlup ederek adını çeyrek finale yazdırmayı başaran A Milli Kadın Voleybol Takımımız gruptaki son maç için 4 Ağustos Pazar günü İtalya ile karşılaşacak. Kritik karşılaşma, Şampiyon Oran farkıyla Misli’de yaşanacak.

Filenin Sultanları’nın İtalya mücadelesinde Türkiye’nin En Yüksek Oranları Misli’de

C Grubu’nda mücadele eden Filenin Sultanları, Dominik Cumhuriyeti karşısında kazandığı 3-1 galibiyet ile çeyrek finale yükselmeyi başardı. A Milli Kadın Voleybol Takımı, çeyrek finaldeki ilk maçında İtalya ile mücadele edecek. Kritik karşılaşma, Şampiyon Oran farkıyla Misli’de yaşanacak.

Haberin Devamı

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nın ilk maçında Hollanda karşısında ilk 2 seti 2-0 geride kapattı. Çekişmeli geçen üçüncü ve dördüncü setleri kazanan Filenin Sultanları, karar setini 15-13 kazanarak 2-0 geriye düştüğü maçtan galibiyetle ayrıldı ve gruplara müthiş bir geri dönüşle başlamış oldu. İkinci maçında ise Dominik Cumhuriyeti’ni 3-1 mağlup ederek grubunda ikide iki yaptı. C Grubu’nda son maçında ise Milliler, grubun favorilerinden İtalya ile oynayacak.

Misli, oranı katladı!

Misli hem Filenin Sultanları hem de tüm Türkiye kazansın diye oranları daha da yükseltiyor. Türkiye’nin galibiyetine 2.82 oran verilirken, İtalya’nın kazanmasına ise 1.22 oran veriliyor. Misli’ye özel Şampiyon Oran farkıyla Olimpiyatlar daha da heyecanlı hale geliyor.

Haberin Devamı

*** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Misli’den Filenin Sultanları’na Tam Destek

Türkiye’nin en hızlı büyüyen resmi bahis platformu Misli, Türk kadın voleyboluna desteğini sürdürmeye devam ediyor. 2020’den bu yana Sultanlar Ligi’nin resmi sponsoru olan ve bir dönem isim sponsorluğunu da üstlenen Misli, 2023’ten bu yana da A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın resmi sponsoru olarak Filenin Sultanları’nın yanında yer alıyor. Misli, Türk kadın voleyboluna desteğini sürdürerek Millilerimizin yanındaki güç olmaya devam ediyor.

Siz de hemen Misli’ye üye olarak Şampiyon Oranlar ile ek kazanç elde etme şansını yakalayabilir; Filenin Sultanları’nın Olimpiyat Oyunları’ndaki maçlarının heyecanını en yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz.

 

 

 

 

Yazarlar