VoleybolFilenin Sultanları'nda Zehra Güneş kararı! Kadroda değişiklik

Filenin Sultanları'nda Zehra Güneş kararı! Kadroda değişiklik

27.07.2024 - 09:39 | Son Güncellenme:

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda Hollanda ile karşılaşacak Filenin Sultanları'nda Zehra Güneş için yeni kadro kararı verildi.

Filenin Sultanlarında Zehra Güneş kararı Kadroda değişiklik

Paris 2024 Olimpiyatları'nda ilk maçına çıkmaya hazırlanan Filenin Sultanları'nın kadrosunda bir değişiklik daha gerçekleşti.

Haberin Devamı

İLKİN AYDIN KADRODA
Filenin Sultanları'nın ilk açıklanan Olimpiyat Oyunları kadrosunda yer alan Tuğba Şenoğlu, kadrodan çıkartıldı. Filenin Sultanları’nın 2024 Paris Olimpiyatları için açıklanan 12+1 kişilik kadrosuna Tuğba Şenoğlu’nun yerine İlkin Aydın dahil edildi.

ZEHRA GÜNEŞ +1 KADROYA GEÇTİ
Sakatlığı nedeniyle Milletler Ligi'nin son haftalarında yer almayan Zehra, olimpiyat kadrosunda yer almıştı. Hollanda maçı öncesi +1 kadroda değişiklik yapıldı. Beyza Arıcı ana kadroya geçerken Zehra Güneş reserve kadroya dahil oldu. Zehra turnuvanın ilerleyen aşamalarında kadroya tekrar dönebilir.

Kadınlarda reserve oyuncuyu ilk kullanan ülke Türkiye oldu. Değişiklik için kadroların onaylanması beklendi. Onaylandıktan sonra yapıldığından eğer madalya kazanırsak Beyza Arıcı dahil 13 oyuncumuz da madalya alacak

Haberin Devamı

TRT muhabiri Enes Yalnız konuyla ilgili şu paylaşımda bulundu: "Bu konu birkaç gündür gündemdeydi. Dün takım içerisinde bir toplantı gerçekleşti. Şu an için doğru olacağı düşünülen karar verildi. Oyuncularımızın sakatlık sonra en sağlıklı şekilde dönmesi doğal olarak biraz zaman alıyor."

Türkiye'nin mevcut Olimpiyat Kadrosu:

Paör: Cansu - Elif
Pasör Çaprazı: Vargas
Smaçör: Ebrar - Hande - Derya - Meliha - İlkin
Orta Oyuncu: Eda - Beyza - Aslı
Libero: Gizem

Reseve: Zehra

Filenin Sultanlarında Zehra Güneş kararı Kadroda değişiklik

İŞTE PROGRAM

Grup aşamasında üç maç oynayacak olan Filenin Sultanları’nın maç programı şu şekilde:

29 TEMMUZ

10.00 Türkiye-Hollanda

1 AĞUSTOS

10.00 Türkiye-Dominik Cumhuriyeti

4 AĞUSTOS

10.00 Türkiye-İtalya

Yazarlar