Voleybol Filenin Sultanları'nda İlkin Aydın'dan sakatlık açıklaması!

Filenin Sultanları'nda İlkin Aydın'dan sakatlık açıklaması!

10.06.2024 - 16:16 | Son Güncellenme:

Milletler Ligi'nde üçüncü hafta öncesinde Filenin Sultanları'nda yaşanan sakatlıklar dikkat çekti. Milli oyuncu İlkin Aydın sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Filenin Sultanlarında İlkin Aydından sakatlık açıklaması

Voleybol Milletler Ligi'nde 3. hafta maçları yarın oynanacak müsabakalarla başlayacak. Hong Kong'daki etabın ilk maçı yarın ABD ile Fransa arasında yapılacak. Filenin Sultanları bu etapta Tayland, Dominik Cumhuriyeti, Çin ve Brezilya'yla karşılaşacak. Müsabakalar Hong Kong Coliseum'da oynanacak.

Haberin Devamı

Organizasyonun ilk haftası olan Antalya etabında 2 galibiyet 2 yenilgi alan Sultanlar, ABD etabındaki 4 maçını da kazanmayı başardı. Milliler, ligde 8 maçın sonunda 18 puanla 5. sırada bulunuyor.

İLKİN AYDIN'DAN PAYLAŞIM
İlkin Aydın'dan yaşadığı sakatlık sonrası paylaşım geldi. Aydın şu sözleri söyledi: Yanımda olduğunuz ve destek mesajlarınızla moral verdiğiniz için sonsuz teşekkürler. En kısa sürede sahada olmak için sabırsızlanıyorum

ÜSTÜNDAĞ'DAN HANDE BALADIN VE ZEHRA GÜNEŞ AÇIKLAMASI
TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ sakatlığı bulunan oyuncularla ilgili şunları söylemişti: “ABD’deki maçlarda boynundaki sorun nedeniyle süre alamayan Hande Baladın’ın hiçbir sıkıntısı kalmadı ve 3. ayak karşılaşmalarında süre alabilecek. Orta oyuncumuz Zehra Güneş ise menisküs sakatlığı nedeniyle Türkiye’de kaldı ve 2 hafta tedavisine burada devam edilecek. ABD dönüşü İstanbul’daki antrenman sırasında ayak bileğinde burkulma yaşayan İlkin Aydın, takımla beraber Hong Kong’a gitti ve Tayland’da yapılacak Final Etabı’nda yer alabilmesi için tedavisi yoğun şekilde sürüyor."

Haberin Devamı

Filenin Sultanlarında İlkin Aydından sakatlık açıklaması

Filenin Sultanları'nın oynayacağı karşılaşmaların programı şöyle:

12 Haziran Çarşamba
12.00 Türkiye-Tayland

13 Haziran Perşembe
15.30 Dominik Cumhuriyeti-Türkiye

15 Haziran Cumartesi
15.30 Çin-Türkiye

16 Haziran Pazar
12.00 Türkiye-Brezilya