VoleybolGalatasaray'dan İlkin Aydın ve Filenin Sultanları tepkisi! 'Çirkin ve ahlak dışı'

Galatasaray'dan İlkin Aydın ve Filenin Sultanları tepkisi! 'Çirkin ve ahlak dışı'

27.07.2024 - 15:44 | Son Güncellenme:

2024 Paris Olimpiyat Oyunları'nda Filenin Sultanları'nda yaşanan kadro değişikliği gündeme oturdu. Galatasaray kulübünden konuyla ilgili açıklama geldi. Öte yandan Tuğba Şenoğlu'nun babasının paylaşımı dikkat çekti.

Galatasaraydan İlkin Aydın ve Filenin Sultanları tepkisi Çirkin ve ahlak dışı

2024 Paris Olimpiyat Oyunları, Sen Nehri'nde gerçekleşirken Olimpiyat oyunları tarihinde ilk kez bir açılış töreni, stat dışında kent merkezinde yapıldı.

Haberin Devamı

SULTANLAR TÖRENE KATILMADI
Olimpiyat açılışına Filenin Sultanları katılım sağlamadı. Kararı başantrenör Daniele Santarelli aldı. İlk maçını pazartesi günü Hollanda ile saat 10.00'da oynayacak olan Filenin Sultanları dinlenmeyi seçti. Öte yandan törendeki yoğun yağış tüm sporcuları etkiledi.

Galatasaraydan İlkin Aydın ve Filenin Sultanları tepkisi Çirkin ve ahlak dışı

KADRODA DEĞİŞİKLİK
Filenin Sultanları'nın ilk açıklanan Olimpiyat Oyunları kadrosunda yer alan Tuğba Şenoğlu, kadrodan çıkartıldı. Filenin Sultanları’nın 2024 Paris Olimpiyatları için açıklanan 12+1 kişilik kadrosuna Tuğba Şenoğlu’nun yerine İlkin Aydın dahil edildi.

GALATASARAY'DAN TEPKİ
Galatasaray Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Mehmet Cibara, İlkin Aydın ile ilgili açıklama yaptı. Cibara açıklamasında şu ifadeleri kullandı:
Son olarak EURO 2024'te A Millî Futbol Takımımıza uygulanan çirkin ve ahlak dışı siyasetin, 2024 Paris Olimpiyatları'nda mücadele edecek hepimizin büyük sevgisini kazanan, ülkemizi her daim gururlandıran Kadın Voleybol Millî Takımımız üzerinden devam ettiğini üzülerek görmekteyiz.

Haberin Devamı

Galatasaraydan İlkin Aydın ve Filenin Sultanları tepkisi Çirkin ve ahlak dışı

Galatasaray Spor Kulübü olarak, kulüp ismi farketmeksizin olimpiyatta mücadele eden tüm sporcularımızın ve antrenörlerinin yanında olduğumuzu vurgulayarak; tüm branşlarda ter akıtan sporcularımıza bir kez daha başarı dileklerimizi iletiyor, gösterdikleri madalya mücadelesinde kendilerine yürekten başarılar diliyoruz.

ZEHRA GÜNEŞ +1 KADROYA GEÇTİ
Sakatlığı nedeniyle Milletler Ligi'nin son haftalarında yer almayan Zehra, olimpiyat kadrosunda yer almıştı. Hollanda maçı öncesi +1 kadroda değişiklik yapıldı. Beyza Arıcı ana kadroya geçerken Zehra Güneş reserve kadroya dahil oldu. Zehra turnuvanın ilerleyen aşamalarında kadroya tekrar dönebilir.

Kadınlarda reserve oyuncuyu ilk kullanan ülke Türkiye oldu. Değişiklik için kadroların onaylanması beklendi. Onaylandıktan sonra yapıldığından eğer madalya kazanırsak Beyza Arıcı dahil 13 oyuncumuz da madalya alacak

Türkiye'nin mevcut Olimpiyat Kadrosu:

Paör: Cansu - Elif
Pasör Çaprazı: Vargas
Smaçör: Ebrar - Hande - Derya - Meliha - İlkin
Orta Oyuncu: Eda - Beyza - Aslı
Libero: Gizem

Haberin Devamı

Reseve: Zehra

Galatasaraydan İlkin Aydın ve Filenin Sultanları tepkisi Çirkin ve ahlak dışı

TUĞBA ŞENOĞLU CEPHESİNDEN İLK PAYLAŞIM
Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’nda mücadele edecek A Milli Kadın Voleybol Takımı'nda Tuğba Şenoğlu, açılışa kısa süre kala kadrodan çıkarıldı. Şenoğlu'nun babasından konuyla ilgili ilk paylaşım geldi.

Tuğba Şenoğlu'nun babası Hasan Şenoğlu, Facebook hesabında bir kullanıcının yaptığı gönderiyi kızını etiketleyerek profilinde yeniden paylaştı
"Böyle kadro belirlenir mi..? Çok ayıp ettiniz çok... Üstelik kadın takımına bu yapılır mı? Maçlar daha başlamadan dünyaya malzeme olduk. "Kadrodaki son dakika değişikliğinin ardından İtalyan başantrenörün Milletler Ligi sırasında yayınlanan röportajında söylediği şu sözler yeniden gündeme geldi: "Öncelikle iyi biri sonra da iyi bir koç olmak istiyorum. Bence bir oyuncuyu çağırıp bir haftadan sonra o oyuncuyu eve göndermek doğru değil. Bu 'Sana şu an ihtiyacım var. Sana artık ihtiyacım yok.' demek gibi.""

TUĞBA'NIN MENAJERLİK ŞİRKETİNDEN AÇIKLAMA
Tuğba’nın menajerlik şirketi Shining Stars Women, oyuncusunun milli takımdan çıkarılmasının ardından imalı paylaşımlar yaptı. Önce Bakara suresi’nin 216. ayetini paylaşan şirket, “Sizin için şer görünende hayır, hayır görünende şer vardır. Siz bilmezsiniz Allah bilir” dedi, ardından, “Olimpiyatlar sonrasını bekleyelim. Şimdilik bu kadar” diye yazdı.

Haberin Devamı

THY TUĞBA'YI AÇIKLADI
Türk Hava Yolları, Tuğba Şenoğlu İvegin'i kadrosuna kattığını açıkladı. Açıklamada şu ifadeleri kullandı: Milli voleybolcumuz Tuğba Şenoğlu İvegin, 2024-25 sezonunda takımımızın başarısı için ter dökecektir. Tuğba Şenoğlu İvegin’e ‘Ailemize hoş geldin’ diyor; takımımızla nice başarılar yaşamasını diliyoruz.

 

 

Yazarlar