03.10.2018 - 09:30 | Son Güncellenme:
İSTANBUL / DHA
Japonya'da devam eden FIVB Kadınlar Dünya Voleybol Şampiyonası'nda mücadele eden A Milli Takımımız, B Grubu'ndaki dördüncü maçında İtalya'ya 3 - 0 mağlup oldu.
Filenin Sultanları, İtalya karşısında mücadeleye Cansu, Eda, Zehra, Şeyma, Meliha, Meryem altılısı ve libero Simge ile başladı. Milliler, Japonya'nın Sapporo kentindeki Hokkaido Prefectural Sports Center'da oynanan mücadelede rakibine 3-0'lık (19-25, 21-25, 12-25) setlerle yenildi.
Bu sonucun ardından A Milli Takım, FIVB Kadınlar Dünya Voleybol Şampiyonası'ndaki dördüncü maçında ikinci mağlubiyetini aldı.
Milliler, grubundaki beşinci ve son maçında yarın TSİ 10.10'da Küba ile karşılaşacak.
SALON: Hokkaido Prefectural Sports Center
SALON: Hokkaido Prefectural Sports Center
HAKEMLER: Evgeny Makshanov (Rusya), Patricia Rolf (A.B.D.)
TÜRKİYE: Cansu, Eda, Zehra, Şeyma, Meliha, Meryem, Simge (L) (Çağla, Gizem (L), Hande, Derya, Ebrar)
İTALYA: Egonu, Sylla, Bosetti, Danesi, Chirichella, Malinov, De Gennaro (L) (Cambi, Parrocchiale)
SETLER: 19-25, 21-25, 12-25
SÜRE: 1 saat 11 dakika (25', 26', 20')
Teknik direktör Fatih Terim ile Fulya Terim'in küçük kızları Buse Terim bir süredir sosyal medyada sessizliği ile dikkat çekmişti. Sevenleri tarafından merak edilen isim, bir operasyon geçirdiğini duyurdu.