VoleybolFilenin Sultanları için Şampiyon Oranlar yine Misli’de!

Filenin Sultanları için Şampiyon Oranlar yine Misli’de!

08.08.2024 - 09:46 | Son Güncellenme:

Filenin Sultanları yarı finalde İtalya ile karşı karşıya! Altın madalya yolunda Şampiyon Oranlar yine Misli’de!

Filenin Sultanları için Şampiyon Oranlar yine Misli’de

Fransa’nın ev sahipliğinde düzenlenen Paris 2024 Yaz Olimpiyat Oyunları’nda sona doğru yaklaşırken heyecan iyice artmaya başladı. 11 Ağustos’a kadar devam edecek Olimpiyat Oyunları’nda pek çok spor dalında birbirinden çekişmeli madalya mücadeleleri sporseverleri bekliyor. Voleybolda da ülkemizi temsil eden A Milli Kadın Voleybol Takımı, bugün oldukça kritik bir mücadeleye çıkacak.

Haberin Devamı

Yarı final mücadelesinde İtalya ile karşılaşacak olan Filenin Sultanları, Olimpiyatlar’da bir ilki daha başararak bu sefer adını finale yazdırmaya çalışacak. Zorlu karşılaşma bugün saat 21.00’de oynanacak. Tüm Türkiye’nin merakla beklediği karşılaşmanın heyecanını Misli sunduğu oranlarla daha da yükseltiyor. Şampiyon Oranlar ile üyelerine normalin üzerinde oranlar sunan Misli, Filenin Sultanları’nın İtalya ile oynayacağı maçta da “Türkiye galibiyetine en yüksek oranları vererek” yine zirvede yer alıyor. Misli, en yüksek oranlarla fark yaratmaya devam ederken ayrıca yeni kampanyasıyla üyelerine 100 TL kazanma şansı da sunuyor.

Çin karşısında muhteşem performans

Salı günü çeyrek finalde Çin ile karşılaşan Filenin Sultanları, gruplarda 3’te 3 yapan ve Sırbistan, ABD gibi güçlü ekipleri mağlup eden rakibi karşısında maçın favorisi olarak gösterilmemişti. Oldukça zorlu bir rakip olan Çin’e karşı üstelik maç içinde yaşanılan sakatlıklara da rağmen oldukça iyi mücadele eden A Milli Kadın Voleybol Takımımız, altın set sonunda rakibini nefes kesen mücadelede 3-2 mağlup etmeyi başarmıştı.

Haberin Devamı

C Grubu’nda mücadele eden Filenin Sultanları, grup aşamasında Hollanda’yı 3-2, Dominik Cumhuriyeti’ni 3-1 mağlup ederken; yarı finaldeki rakibimiz İtalya’ya ise 3-0 kaybetmişti.

İtalya durdurulamıyor

Bu yıl Milletler Ligi’nde de şampiyon olan İtalya, Olimpiyatlar öncesinde altın madalyaya en yakın ülke olarak gösteriliyordu. Şu ana kadar Olimpiyat Oyunları’ndaki performansıyla bunu kanıtlayan Gök Mavililer, turnuvada oynadığı 4 maçı da kazanırken rakiplerine sadece 1 set verdi. Grupta Dominik Cumhuriyeti’ni 3-1 yenen İtalya, Hollanda ve Filenin Sultanları’nı 3-0’la geçmişti. Çeyrek finalde de salı günü Sırbistan ile oynayan İtalya, güçlü rakibine karşı 3-0’lık net bir galibiyet aldı.

Avrupa Şampiyonası’nda gülen biz olmuştuk

Filenin Sultanları, İtalya’yla geçtiğimiz yıl oynanan Avrupa Şampiyonası’nda da yarı finalde kozlarını paylaşmış ve rakibini 3-2 yenerek adını finale yazdırmıştı. Sonrasında da Sırbistan’ı geçen A Milli Kadın Voleybol Takımımız şampiyon olmuştu. Yine aynı yıl Milletler Ligi’nde karşılaşan iki ekibin düellosunda yine galip Türkiye olmuştu. Milletler Ligi çeyrek finalinde rakibini 3-0’la geçen Filenin Sultanlar, bu turnuvada da şampiyon olmayı başarmıştı. Bu yıl oynanan Milletler Ligi karşılaşmasında ise rakibimiz Millilerimiz’i 3-1 mağlup etmişti.

Haberin Devamı

Olimpiyatlar’da bir ilk

Filenin Sultanları daha öncesinde Londra 2012 ve Tokyo 2020’de düzenlenen Olimpiyat Oyunları’nda yer almıştı. İlk turnuvamız olan 2012’de gruptan çıkmayı başaramayan Millilerimiz, 2020’de ise çeyrek finale kalmayı başarmıştı. Güney Kore’ye çeyrek finalde 3-2 kaybeden Filenin Sultanları, Olimpiyatları 5.’lik derecesiyle bitirmişti. Paris 2024’te ise tarihinde ilk kez yarı finale kalmayı başaran Filenin Sultanları gözünü altın madalyaya dikmiş durumda.

Misli, oranı ikiye katladı!

Misli hem Filenin Sultanları hem de tüm Türkiye kazansın diye oranları daha da yükseltiyor. Türkiye’nin Olimpiyatlar’da altın madalya kazanmasına normalde 7.00 oran verilirken; “Türkiye Şampiyon Olur” seçeneği Misli’de tam 15.00 oran ile yer alıyor. Misli’nin sunduğu bu yüksek oranlar ile Olimpiyatlar daha da heyecanlı hale geliyor!

Haberin Devamı

*** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Misli’den Filenin Sultanları’na Tam Destek

Türkiye’nin en hızlı büyüyen resmi bahis platformu Misli, Türk kadın voleyboluna desteğini sürdürmeye devam ediyor. 2020’den bu yana Sultanlar Ligi’nin resmi sponsoru olan ve bir dönem isim sponsorluğunu da üstlenen Misli, 2023’ten bu yana da A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın resmi sponsoru olarak Filenin Sultanları’nın yanında yer alıyor. Misli, Türk kadın voleyboluna desteğini sürdürerek Millilerimizin yanındaki güç olmaya devam ediyor.

Siz de hemen Misli’ye üye olarak Şampiyon Oranlar ile ek kazanç elde etme şansını yakalayabilir; Filenin Sultanları’nın Olimpiyat Oyunları’ndaki maçlarının heyecanını en yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz.