FenerbahçeFenerbahçe'ye transferde rakip çıktı! Wesley Teixeira'ya Ada kancası

Fenerbahçe'ye transferde rakip çıktı! Wesley Teixeira'ya Ada kancası

28.07.2024 - 19:00 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin uzun süredir peşinde olduğu 19 yaşındaki kanat oyuncusu Wesley Teixeira'ya Premier Lig ekibinin talip olduğu öğrenildi. Brezilya basını, genç futbolcunun transferindeki kritik tarihi duyurdu.

Fenerbahçeye transferde rakip çıktı Wesley Teixeiraya Ada kancası

Jose Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe'nin gündeminde yer alan Wesley Teixeira ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Corinthians forması giyen 19 yaşındaki hücum oyuncusu için Premier Lig'den bir ekibin devreye girdiği kaydedildi.

Haberin Devamı

Brezilya basınından UOL Esporte'nin haberine göre; Premier Lig'den bir takım Wesley Teixeira transferidne devreye girdi. Ada temsilcisinin, 19 yaşındaki hücum oyuncusu için Corinthians'a teklifte bulunduğu aktarıldı.

Fenerbahçeye transferde rakip çıktı Wesley Teixeiraya Ada kancası

Wesley Teixeira için Premier Lig ekibinin sunduğu teklifinin Fenerbahçe'den daha yüksek olduğu kaydedildi. Wesley Teixeira'nın geleceğine dair önümüzdeki hafta önemli kararlar alabileceği belirtildi.

19 yaşındaki kanat oyuncusu, Corinthians'ta geride kalan sezonda 40 müsabakada forma şansı buldu. Wesley Teixeira bu müsabakalarda 5 kez rakip fileleri havalandırdı. Brezilyalı hücumcu, takım arkadaşlarına 4 asist yaptı.

Corinthians altyapısında yetişen Wesley Teixeira'nın sözleşmesi 31 Aralık 2027'de sona erecek. Brezilyalı futbolcunun güncel piyasa değeri 10 milyon euro.