FenerbahçeFenerbahçe'ye sürpriz transfer önerisi! Ferdi Kadıoğlu'nun alternatifi bulundu

Fenerbahçe'ye sürpriz transfer önerisi! Ferdi Kadıoğlu'nun alternatifi bulundu

02.09.2024 - 18:30 | Son Güncellenme:

Ferdi Kadıoğlu'nu dev bedelle Brighton'a gönderen Fenerbahçe'de sol bek transferi için çalışmalar hızlandırıldı. Sarı-lacivertli takıma bu doğrultuda sürpriz bir öneride bulunulduğu öğrenildi.

Fenerbahçeye sürpriz transfer önerisi Ferdi Kadıoğlunun alternatifi bulundu

Jose Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu'nun dev bedelle Brighton'a transfer olmasının ardından sol bek konusunda çalışmalara hız verildi. Sarı-lacivertlilerin sol bek arayışlarının hızlandığı dönemde sürpriz bir öneride bulunulduğu kaydedildi.

Haberin Devamı

İngiliz basınında yer alan habere göre; Chelsea'de kadroda düşünülmeyen Ben Chilwell'in Fenerbahçe'ye önerildiği vurgulandı.

27 yaşındaki sol bek için satın alma opsiyonu olmayan bir kiralama seçeneğinin transferin gerçekleşmesindeki en kuvvetli formül olduğu belirtildi. İngiliz sol bekin kiralık olarak yurt dışına çıkmaya sıcak baktığı kaydedildi.

Fenerbahçeye sürpriz transfer önerisi Ferdi Kadıoğlunun alternatifi bulundu

Ben Chilwell ile ilgilenen kulüpler için 27 yaşındaki futbolcunun Chelsea'deki maaşının bir sorun olduğu aktarıldı. Deneyimli sol bekin İngiltere'de haftada 200 bin sterlinden fazla kazandığı ve kiralık transfer durumunda maaşın ortak ödenebileceği belirtildi.

Ben Chilwell'in takımda kalması durumunda Enzo Maresca ile bir görüşme yapacağı aktarıldı. Yıldız futbolcunun, Chelsea'de hala önemli bir oyuncu olarak görüldüğü ancak önemli maçlarda kadroda yer almasının beklenmediği kaydedildi.

Haberin Devamı

27 yaşındaki sol bekin Chelsea ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2027'de sona erecek. İngiliz futbolcunun güncel piyasa değeri 28 milyon euro.

Leiceter City altyapısında yetişen Ben Chilwell daha sonra Huddersfield Town'da kiralık olarak forma giydi. Chelsea, Ben Chilwell için 2020-2021 sezonu başında 50 milyon 200 bin euro bonservis bedeli ödedi.

27 yaşındaki Ben Chilwell, İngiltere Milli Takımı'nda 21 maça çıktı ve 1 gol atma başarısı gösterdi.