FenerbahçeFenerbahçe'ye fırsat transferi! Arjantinli yıldıza resmi teklif

Fenerbahçe'ye fırsat transferi! Arjantinli yıldıza resmi teklif

31.07.2024 - 15:35 | Son Güncellenme:

Lugano'yu rövanşta eleyerek Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Lille ile eşleşen Fenerbahçe, 6 numara için harekat başlattı. Sarı-lacivertliler Arjantinli yıldıza resmi teklif yaptı.

Fenerbahçeye fırsat transferi Arjantinli yıldıza resmi teklif

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu rövanş maçında Fenerbahçe, Lugano'yu konuk etti. Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde oynanan zorlu mücadeleyi 2-1 kazanan temsilcimiz tur atladı. İlk maçı da 4-3 kazanan sarı-lacivertli takım, 3. ön eleme turunda Lille ile karşılaşacak. İlk sınav 6 Ağustos'ta Fransa'da oynanacak. 

Haberin Devamı

Şampiyonlar Ligi'ne adını yazdırmak için kesenin ağzını açan sarı-lacivertli ekip, teknik direktör Jose Mourinho'nun istediği '6 numara' için düğmeye bastı. Sercan Hamzaoğlu'nun haberine göre, Fenerbahçe kurmayları, Guido Rodriguez'e resmi teklif yaptı. 

Fenerbahçeye fırsat transferi Arjantinli yıldıza resmi teklif

REAL BETIS'TE PARLADI

2020 yılında Real Betis'e imza atan Rodriguez, İspanya Ligi'nde değerini katladı. 173 kez Betis forması giyerken 9 gol ve 4 asistlik katkı verdi. Arjantin Milli Takımı'nda ise 30 maçta forma giyen yıldız, 1 defa rakip ağları sarstı. 

PİYASA DEĞERİ 20 MİLYON EURO

Copa America'yı kazanan Arjantin Milli Takımı'nın kadrosunda da yer alan deneyimli futbolcu, daha önce ülkesinde River Plate ve Defensa, Meksika'da ise Club Tijuana ve America formaları giydi. Ön libero pozisyonda oynayan ve bonservisi elinde bulunan 30 yaşındaki futbolcunun piyasa değeri 20 milyon Euro olarak gösteriliyor.

Haberin Devamı

KRUNIC ISLIKLANMIŞTI

Fenerbahçe-Lugano maçında performansıyla hayal kırıklığına neden olan Rade Krunic'i tribünler ıslıklamıştı. Portekizli teknik adam ilk yarı sonunda Boşnak oyuncuyu oyundan almıştı.