Fenerbahçe Fenerbahçe'nin yıldızlarına 40 milyon euro! Transfer için Premier Lig ekibi devrede

Fenerbahçe'nin yıldızlarına 40 milyon euro! Transfer için Premier Lig ekibi devrede

14.05.2023 - 22:01 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de gösterdiği performansla dikkat çeken genç yetenekler Ferdi Kadıoğlu ile Arda Güler'e talip çıktı. Premier Lig ekibinin iki oyuncu için 40 milyon euro bütçe ayırdığı iddia edildi.

Fenerbahçenin yıldızlarına 40 milyon euro Transfer için Premier Lig ekibi devrede

Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe'nin genç yıldızları Arda Güler ile Ferdi Kadıoğlu bu sezon gösterdikleri performansla Avrupa'dan kulüpleri peşine taktı. Genç yıldızların, Premier Lig ekibinin gündemine geldiği öne sürüldü.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin genç oyuncularına talip olan Ada temsilcisinin toplamda 40 milyon euro bonservis ödemeye hazır olduğu kaydedildi. İşte transfer haberinin ayrıntıları...

ARDA GÜLER'E DEV TAKIMLAR TALİP

Sarı-lacivertlilerin genç yıldızı Arda Güler'in bu sezon gösterdiği performans çok sayıda kulübün ilgisini çekti. Barcelona, Real Madrid, Paris Saint Germain ve Manchester United'ın genç yıldızı takibe aldığı iddiaları gündeme geldi. Arda Güler için aynı zamanda Napoli'nin de ilgisinin bulunduğu öne sürüldü.

NEWCASTLE UNITED GÖRÜŞTÜ

İngiliz basınında yer alan habere göre; Premier Lig ekibi Newcastle United, Ferdi Kadıoğlu ile Arda Güler'i transfer gündemine dahil etti. Sarı-lacivertlilerin genç yıldızı Arda Güler'in ailesi ile bir görüşme gerçekleştirildiği kaydedildi.

Haberin Devamı

Ada basınında yer alan haberde Newcastle United bu oyuncular için 20'şer milyon eurodan toplam 40 milyon euro bütçe ayırdı. Premier Lig ekibinin bu isimleri kısa süre içerisinde kadrosuna katmayı hedeflediği belirtildi.

Arda Güler bu sezon Fenerbahçe formasını 30 resmi maçta giydi. Genç yetenek bu müsabakalarda 6 gol ile 4 asistlik performans sergiledi. Ferdi Kadıoğlu ise 43 mücadelede 3 gol ile 3 asist yapma başarısı gösterdi.