FenerbahçeFenerbahçe'nin yıldızından transfer kararı! Jose Mourinho özel görüştü

Fenerbahçe'nin yıldızından transfer kararı! Jose Mourinho özel görüştü

02.09.2024 - 19:00 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de geleceği merak edilen tecrübeli futbolcunun dikkat çeken bir karara imza attığı öğrenildi. Yıldız futbolcunun kararında Jose Mourinho'nun etkili olduğu belirtildi.

Fenerbahçenin yıldızından transfer kararı Jose Mourinho özel görüştü

Jose Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe'de transfer çalışmalarının hız kazandığı dönemde sıcak bir gelişme yaşandı. Sarı-lacivertli takımda çok sayıda teklif alan başarılı futbolcunun geleceğinin belli olduğu kaydedildi.

Haberin Devamı

Jose Mourinho ile görüşen tecrübeli futbolcunun geleceği hakkında kararını verdiği aktarıldı. Sabah'ın haberine göre; Fenerbahçe'de çok sayıda teklif alan Jayden Oosterwolde'nin geleceğinin netlik kazandığı vurgulandı.

Fenerbahçe'den ayrılmaya ve Avrupa'ya transfer olmaya sıcak bakan yıldız futbolcunun Jose Mourinho ile görüştüğü belirtildi. Jose Mourinho'nun "Sana ihtiyacım var" dediği Jayden Oosterwolde'nin bunun ardından takımda kalmaya ikna olduğu kaydedildi.

Öte yandan Jayden Oosterwolde'nin Fenerbahçe kurmaylarıyla da görüştüğü aktarıldı. Hollandalı futbolcunun sezon sonunda İngiltere'den teklif gelmesi halinde yönetimden ayrılıkta kolaylık için söz aldığı belirtildi.

23 yaşındaki sol bek, bu sezon Fenerbahçe'de 8 maça çıktı. Hollandalı futbolcu bu müsabakalarda 749 dakika sahada kaldı.

Haberin Devamı

Jayden Oosterwolde'nin Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2027'de sona erecek. Hollandalı oyuncunun güncel piyasa değeri 13 milyon euro.

Twente altyapısında yetişen Jayden Oosterwolde daha sonra Parma'da oynadı. Fenerbahçe, 2022-2023 sezonu devre arasında Hollandalı sol bek için 6 milyon euro bonservis bedeli ödedi.

Jayden Oosterwolde'nin 7 milyon euro ve üzerindeki bir rakama Fenerbahçe'den ayrılması durumunda Parma, elde edilecek kardan yüzde 30 pay alacak.