FenerbahçeFenerbahçe'nin transferde hedefi belli oldu! Kıran kırana pazarlık

Fenerbahçe'nin transferde hedefi belli oldu! Kıran kırana pazarlık

23.08.2024 - 07:02 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe Yönetimi bir yandan oyuncularına gelen teklifleri değerlendirirken, bir taraftan da altı numara için çalışmalarını sürdürüyor. İşte detaylar...

Fenerbahçenin transferde hedefi belli oldu Kıran kırana pazarlık

Fenerbahçe’de hem iç hem dış transfer çalışmaları sürüyor. Sarı-lacivertli yönetim, oyuncularına gelen teklifleri değerlendirirken, diğer bir yandan da 6 numara transferi için girişimlerini hızlandırdı.

Haberin Devamı

MOURİNHO GÖRÜŞMESİ SONRASI İLK HEDEF

Fred’in yokluğunda orta sahada yaşanan sıkıntıyı çözmek isteyen Fenerbahçe, Teknik Direktör Jose Mourinho ile yaptığı toplantının ardından listenin ilk sırasına Boca Juniors’un 22 yaşındaki futbolcusu Cristian Medina’yı yazdı.

SIKI PAZARLIK

Yönetim, Arjantin kulübü ile ilk görüşmeyi gerçekleştirdi. Boca Junions’un istediği 13 milyon euroluk bonservis bedelini çok bulan sarı-lacivertli idareciler sıkı bir pazarlığa girişti. Fenerbahçe eğer bonservisi istediği rakama çekebilirse oyuncuyu kadrosuna katacak.

Fenerbahçenin transferde hedefi belli oldu Kıran kırana pazarlık

TEKLİFLER GELMEYE DEVAM EDİYOR

İç transferde ise birçok futbolcuya teklifler gelmeye devam ediyor. Fransız ekibi Nice stoper Samet Akaydın ve kanat Ryan Kent’e talip oldu. Kent’in uygun şartlarda gönderilmesine kesin gözüyle bakılırken,

Haberin Devamı

Samet için de Mourinho’nun raporu bekleniyor. Teklif alan diğer bir isim de Becao oldu. İtalyan basınında çıkan haberlerde tecrübeli stopere Atalanta’nın talip olduğu yazıldı. Haberde Fenerbahçe’nin Becao için zorunlu satın alma opsiyonlu kiralama talebinde bulunabileceği belirtildi.