FenerbahçeFenerbahçe'nin transfer etmek istediği Daniel Agger futbolu bıraktığını açıkladı

Fenerbahçe'nin transfer etmek istediği Daniel Agger futbolu bıraktığını açıkladı

09.06.2016 - 12:05 | Son Güncellenme:

Danimarkalı futbolcu Daniel Agger düzenlediği basın toplantısıyla futbolu bıraktığını açıkladı.

Fenerbahçenin transfer etmek istediği Daniel Agger futbolu bıraktığını açıkladı

Onur Dinçer - Skorer Dış Haberler

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin transferdeki bir numaralı gündem maddesi olan Daniel Agger'de beklenmedik bir gelişme yaşandı. Son olarak Brondby forması giyen 31 yaşındaki futbolcu, Japonya'ya giden Danimarka Milli Takımı kadrosundan kendi isteğiyle çıkarılmış, geleceğiyle ilgili karar vermek üzere düşünmeye ihtiyacı olduğunu söylemişti.

Ülkesinde bugün, altyapısından yetiştiği Rosenhoj kulübünün tesislerinde bir basın toplantısı düzenleyen Agger, aktif futbolculuk hayatını noktaladığını açıkladı. Kariyeri boyunca bir çok sakatlık geçiren ve yıpranan oyuncu, artık kendisini yorgun hissettiği için bu yönde bir karar aldı.

'Türkiye'den gelen teklif...'

Daniel Agger basın toplantısında Fenerbahçe'den gelen teklifi de doğruladı ancak buna karşın kararının kesin olduğunu bildirdi:

Haberin Devamı

"Aldığım kararın doğru olduğundan şüphem yok. Aslında devam etmek için elimde bir çok alternatifim vardı. Gayet pozitif tekliflerdi ve bunlar aslında benim hala üst seviyede oynayacak durumda olduğumu kanıtlıyordu. Özellikle de Türkiye'den gelen teklif beni bu yönde cesaretlendiriyordu. Beni biraz düşündürdü, çok cazip bir teklifti. Simon Kjaer ile farklı konuları da konuştum ama yine de zirvede bırakmak önemliydi".

Agger kariyerini bitirdiğini Twitter'dan da böyle duyurdu!