Fenerbahçe Fenerbahçe'nin rakibi Dinamo Kiev'de sadece 2 yabancı var! İşte oyuncu listesi

Fenerbahçe'nin rakibi Dinamo Kiev'de sadece 2 yabancı var! İşte oyuncu listesi

18.07.2022 - 11:53 | Son Güncellenme:

UEFA'ya Fenerbahçe maçı listesini teslim eden Mircea Lucescu'nun çalıştırdığı Dynamo Kiev'in 28 kişilik kadrosunda sadece iki yabancı futbolcu yer aldı.

Fenerbahçenin rakibi Dinamo Kievde sadece 2 yabancı var İşte oyuncu listesi

Dinamo Kiev, 28 kişilik Fenerbahçe maçı kadrosunu açıkladı. Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu mücadelesi için 21 tanesi A listesinde, 7 tanesi B listesinde olmak üzere toplamda 28 futbolcu UEFA'ya bildirildi. Kadrosunda bir çok yabancı futbolcu bulunduran Ukrayna ekibinin, 28 kişilik listesinde sadece iki yabancı oyuncu bulunması dikkat çekti.

Haberin Devamı

SADECE VERBIC VE KEDZIORA

Sloven sol kanat oyuncusu Benjamin Verbic ve Polonyalı Tomasz Kedziora, sarı-mavililerdeki yabancı oyuncular oldu. Uzun bir aradan sonra ilk resmi maçına Fenerbahçe karşısında Polonya'nın Lodz kentinde çıkacak olan Dynamo Kiev'deki bir çok yabancı futbolcu, Rusya'nın Ukrayna'ya askeri müdahalesinin ardından takımdan ayrılarak ülkelerine dönmüştü.

Fenerbahçenin rakibi Dinamo Kievde sadece 2 yabancı var İşte oyuncu listesi

YABANCILAR GERİ DÖNMEDİ

Fenerbahçe karşılaşması için açıklanan aday kadro, giden bu yabancı isimlerin çoğunun geri dönmediğini ortaya koydu. Ülkedeki savaş durumu nedeniyle Fenerbahçe maçını Polonya'ya alan Mircea Lucescu'nun ekibi, Devler Ligi maçının hazırlıklarını ise Romanya ve İsviçre'deki kamplarıyla gerçekleştirdi.
Boyko ve Karavaev de var

Haberin Devamı

Dinamo Kiev'in Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu listesinde, daha önce Türkiye'de futbol oynamış iki isim de yer aldı. Beşiktaş'ın eski kalecisi Denys Boyko ile Fenerbahçe'de kiralık forma giyen Oleksandr Karavaev 21 kişilik a listesine yazıldı.

Yazarlar