FenerbahçeFenerbahçeli Youssef En Nesyri için şok sözler! 'Mental olarak zayıf'

Fenerbahçeli Youssef En Nesyri için şok sözler! 'Mental olarak zayıf'

30.09.2024 - 18:01 | Son Güncellenme:

İspanyol gazeteci Alberto Fernandez, Fenerbahçe forması giyen Youssef En Nesyri hakkında konuştu.

Fenerbahçeli Youssef En Nesyri için şok sözler Mental olarak zayıf

Fenerbahçe'nin Sevilla'dan kadrosuna kattığı Youssef En Nesyri için dikkat çeken bir açıklama geldi. Marca'nın Sevilla'yı takip eden gazetecisi Alberto Fernandez, Fenerbahçe'nin yeni transferi hakkında çarpıcı ifadeler kullandı.

Haberin Devamı

Youssef En Nesyri'nin performansının bir ortasının olmadığını belirten Alberto Fernandez, "Youssef En Nesyri bana her zaman harika bir forvet gibi görünmüştür, ancak çok dramatik seriler yaşıyor. Ya girdiği her pozisyon golle sonuçlanıyor ya da en inanılmaz şekilde başarısız oluyor. Orta yolu yok" dedi.

Fenerbahçeli Youssef En Nesyri için şok sözler Mental olarak zayıf

Jose Mourinho'nun Youssef En Nesyri'den daha fazla gol atmasını bekleyeceğini dile getiren Alberto Fernandez, "Mourinho onun takım için yaptıklarından memnun olsa da daha fazla gol atmasını isteyecektir. O takım için oynayan bir forvet" şeklinde konuştu.

Fanatik'e açıklamalarda bulunan Alberto Fernandez, Youssef En Nesyri'nin mental olarak zayıf bir futbolcu olduğunu dile getirdi:

"Leganes'te kanatta oynadı. Artık orada oynayamaz. Eğer Dzeko ilk 11 oyuncusu olursa şans beklemek zorunda kalacak. Sevilla'da daha az rekabetle her zaman daha iyi performans gösterdi. Mental olarak zayıf bir oyuncu."

Haberin Devamı

Fenerbahçeli Youssef En Nesyri için şok sözler Mental olarak zayıf

Youssef En Nesyri'nin güvene ihtiyacı olduğunu belirten Alberto Fernandez, "Youssef En Nesyri, Sevilla'da çok kötü zamanlar geçirdi. Arka arkaya birçok gol atan ve aynı zamanda uzun süre gol atamadığı dönemler olan bir forvet. Güvene ihtiyacı var" dedi.

Youssef En Nesyri'nin bu sezon atacağı gol sayısı hakkında tahminde bulunan Alberto Fernandez, "Youssef En Nesyri, Süper Lig'deki ilk sezonunda 10-12 civarı gol atacaktır. Gelecek sezon bu rakam 15-20 olur" ifadelerini kullandı.