FenerbahçeFenerbahçeli Bright Osayi Samuel'e Premier Lig kancası! Jose Mourinho kararını verdi

Fenerbahçeli Bright Osayi Samuel'e Premier Lig kancası! Jose Mourinho kararını verdi

28.07.2024 - 19:30 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe forması giyen Bright Osayi Samuel'e Premier Lig ekibinin talip olduğu öne sürüldü. Öte yandan Jose Mourinho'nun Nijeryalı futbolcuyla ilgili kararını verdiği belirtildi.

Fenerbahçeli Bright Osayi Samuele Premier Lig kancası Jose Mourinho kararını verdi

Jose Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe'nin yıldızı Bright Osayi Samuel ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Sarı-lacivertlilerin yıldızı için devreye giren kulübün transferde ısrarcı olduğu aktarıldı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun Nijeryalı futbolcunun geleceğine dair kararının belli olduğu vurgulandı. Takvim'in haberine göre; Premier Lig ekibi Southampton, Fenerbahçe forması giyen Bright Osayi Samue'e talip oldu.

Southampton'ın Nijeryalı futbolcuyu transfer etmek için ısrarcı olduğu kaydedildi. Premier Lig ekibinin, Bright Osayi Samuel için Fenerbahçe'ye teklifte bulunduğu belirtildi. Southampton'ın Fenerbahçe'nin kapısını önümüzdeki günlerde yeniden çalacağı ve teklifini güncelleyeceği vurgulandı.

Fenerbahçeli Bright Osayi Samuele Premier Lig kancası Jose Mourinho kararını verdi

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun Bright Osayi Samuel'in ayrılığına olumlu yaklaşmadığı aktarıldı. 26 yaşındaki kanat oyuncusu, sarı-lacivertli takımın Lugano ile oynadığı maça ilk 11'de başlayan isimler arasında yer almıştı.

Haberin Devamı

Bright Osayi Samuel'in Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek. Nijeryalı futbolcunun güncel piyasa değeri 8 milyon 500 bin euro.

Blackpool altyapısında yetişen Bright Osayi Samuel daha sonra QPR forması giydi. Fenerbahçe, 2020-2021 sezonu devre arasında tecrübeli futbolcuyu kadrosuna kattı. Bright Osayi Samuel, Nijerya Milli Takımı'nda 18 maça çıktı.