01.03.2025 - 07:59 | Son Güncellenme:
Fanatik
Süper Lig'de Galatasaray ile şampiyonluk mücadelesi veren, aynı zamanda Türkiye Kupası ve Avrupa Ligi'nde de yoluna devam eden Fenerbahçe bir yandan da gelecek sezonun planlamalarına başladı.
Sarı-lacivertli kulüp yaz transfer dönemi için ilk hedefini belirlerken kadrosundaki 2 yıldız için de harekete geçti.
MENAJERİ İSTANBUL'A DAVET EDİLDİ
Kanarya'da sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Edin Dzeko ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Boşnak yıldızın menajeri Alessandro Lucci, Dzeko'nun sözleşmesinin 1 sene daha uzatılması için İstanbul'a davet edildi.
KOSTIC'İN BONSERVİSİ İÇİN HAMLE
Ayrıca son dönemde Fenerbahçe'nin en formda oyuncularından biri olan Filip Kostic, an itibarıyla takımın anahtar isimleri arasında yer alıyor. Juventus'tan kiralık olarak alınan Kostic'in bonservisinin alınması konusunda da Dzeko'nun menajeri Alessandro Lucci'ye yetki verilecek.
VECINO SÜRPRİZİ
Öte yandan daha önce transferde ismi Galatasaray için de geçen Matias Vecino, Fenerbahçe'nin radarına giren oyuncular arasında yer alıyor. Kariyerini İtalya Ligi Serie A'da Lazio'da sürdüren Vecino'nun sözleşmesi sezon sonunda bitiyor.